Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ko je od moderatora bio tako ažuran, pa mi je obrisao definiciju? Može li se znati?
http://vukajlija.com/forum/teme/1057-obozavaoci-artemide?strana=1
Zajebavate se zar ne?
ne zajebavaju Mesjo....i to je problem.
A koji je tu fazon?
Фазон је што је риба добра пичка, и то и те како капира, те жели да са уживањем и подсмехом гледа на гомилу очајника који ће ту да јој љубе чмар. Никаква наука.
mislili su da ce da jebu,a nece
А ако сам ја до јаја курац, можда чак и дипломирани, хоће онда женски део сајта да ми љуби чмар због тога?? М?
Само разматрам све своје могућности... лололо
Pih, kako prezirem prenabeđenost pičaka i gomilu pohvala-prdevina, koje im dižu sujetu i direkt katapultiraju na Olimp, među panteon!
Pa to,samo joj dizu cenu,samo to ce postici time...
http://www.youtube.com/watch?v=HCwk9rC--7Q
POMOĆ! treba mi ceo spot.ako neko ima,neka ga aploduje ,ljubim!
Jes, jes, đubrad kurvinjska lolo
Crazy Chuck approves! :)
Зашто пушење (цигарета) док ходаш узбрдо није здраво?
iz istog razloga za nizbrdo
pa osim ako nije fora koju ne znam, medicinsko objašnjenje je da nikotin sam po sebi pravi vazokonstrikciju na periferiji, a hodanje uzbrdo je radnja koja zahteva dosta kiseonika za mišiće. Samim tim srce se napreže više. Dodati na to i nadražajno delovanje dima na bronhije i neadekvatnu respiraciju.
Запата, хвала иако ништа нисам разумео :) шалим се :)
Jel se samo meni čini, ili ima još neko ko je gledao onu ceresit radnu akciju, da ovi ljudi što im se preurede kuće i stanovi ne budu baš 100% presrećni? Nekako kao da su očekivali više i onda imaju neke usiljene osmehe?
A: Ovooooo je kupatilo, jel vam se sviđa???
B: :gde je đakuzi u kurac??: Pa lepoooo je....hihihi
Mozda je ljudima glupo zbog kamera, nemam pojma.
Zasto kada u moju nokiju stavim slusalice od htc-a ili vodafona nece da rade? A isti je ulaz,3.5? Nece ni one kineske. Nije da ne rade uopste, nego se cuje neki mutant glas i ogroman eho. Sve druge rade normalno. Moze li tu nesto da se podesi da rade?
Ne nadjoh odgovarajucu temu, pa reko' da pitam ovde.
Samo razmrdaj malo sluške, meni uvek uspe. xD Meni baš danas ortak dade neka kineska govna i bio sam u fazonu škk, ali malo ih okrenem, tamo-'vamo i nekako se uklopiše. :)
Pustio ti telefon na masu, bači ga u vodu.