Разноразно питање

1. Сјебан ти телефон.

2. Rade kad pritisnem ono dugme za menjanje pesama, ali se i tako prekida cesto. A i ne mogu da drzim stalno. Slusalice skroz ispravne, rade u drugim telefonima. :(

3. Zasto kada u moju nokiju stavim slusalice od htc-a ili vodafona nece da rade? A isti je ulaz,3.5? Nece ni one kineske. Nije da ne rade uopste, nego se cuje neki mutant glas i ogroman eho. Sve druge rade normalno. Moze li tu nesto da se podesi da rade?

Нијесу добро уклопљене, то што рече Блејк, мало га мрдај лијево десно, пробај јер нису прецизни...

Мени нпр ове нове ајфонове не подржава телефон

4. mene zanima ima li gdje po netu srpsko - srpski rjecnik, onako tipa oksvordov engleski. ja tek skoro ukapirah da pojma nemam sta znaci straobalno i nauznak i jos metar rijeci. i prevodim nesto sa engleskog, nadjem objasnjenje rijeci, a ne mogu da se sjetim nase rijeci za taj pojam.

5. To, mozda telefon ne podrzava te od drugih telefona. Nokiine normalno rade. Ako kupim neke u radnji, malo kvalitetnije, trebalo bi da rade, a?

6. Ako kupim neke u radnji, malo kvalitetnije, trebalo bi da rade, a?

Pa traži od čoveka da prvo isprobaš, majku mu. xD Ako si nepažljiva k'o ja, nema 'leba da će ti izdržati više od 3-4 meseca. :) Ja ih umrsim k'o kreten. Treba lepo da uzmem one blutut sluške, ali ne smem ni da zamišljam koliko bi to dralo bateriju!

7. ne valja vokabular, nista nema.

8. Ma i ja menjam svaki cas, ali do sad sam uvek maznjavala od nekih matorih sto ih ne koriste. Nego, ovo mi bilo bas cudno. Hvala svima. :)

9. Ako kupim neke u radnji, malo kvalitetnije, trebalo bi da rade, a?

Радиће.

Моја препорука ти је да узмеш Сонијеве, ту су око 10 еура, нису прескупе, а одличне.

10. Hvala, potrazicu. Steta, pronasla sam danas u tramvaju jedne, neko zaboravio, i obradovala se kako sam dobila nove za dz. Ispade da kod svih drugih rade, samo kod mene ne, poklonicu ih nekome.

Kolfilde, nema tih reci ili sam ja pogresno shvatila sta ti treba?

11. Сметало, ја нпр ове користим без овог прекидача
    http://sp.sony-europe.com/da/4/1825.jpeg

А ако нећеш црне, имаш ове, у свим бојама, исто су добре као те горе

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLaty4Iu4sgZpR0hHN5jBmiOAzGcz1fh1zT2nCcGVuUaeG2Z4_-0L5QnVMhA

12. smetalo, malo fond rijeci imaju tamo, na to sam mislio. inace, tako nesto trazim.

13. Zasto moderatori imaju mogucnost da edituju tudji post? To je tako gej...

14. Zato što nam se može.

15. Постоји ли могућност да се уведе листа дуплих налога?

Мсм на оне бановане, не на регуларне. Кад човек дође и посере се по некоме са дуплог хоћу да знам ко је, шта који курац има да се штити неко ко је правио срања.

После дође вамо и лиже се са истим тим кога је пљувао са дуплог.

16. Лепо размишљање, ЗА али да ли ће бити , мислим да неће...

17. Ењеми, ко те дирао? :)

18. Ма није нико Нато, само бих волео да ствари буду мало транспарентније х))
    А и не воли лицимуре, курве, демоне! хДД

19. Može li kod nas da se dobije marihuana na recept?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.