Разноразно питање

1. Ne moz,na zalost...

2. АЛИ МОЖЕ БЕЗ РЕЦЕПТА

3. Znam da može bez recepta, al neće niko da mi da uput do tog doktora...

4. Pavle je veci haker od Sosa

Je l ovo neka zajebancija ili je Pavle stvarno veći haker?

5. Sta su ovo jopet jebali YouTube?

6. Ma crnac umešao prste, garant.

7. Хоће неко да ми каже шта су Хаксли и Орвел хтели рећи "Врлим Новим Светом" и "1984"-ом, јер сам ја очекивао много другачију причу. Није да нисам разумео, али сам остао мало забуњен на крају.

8. Hteli su da kažu da smo najebali... jebiga, skroz je jasno, ne kapiram šta te muči. Evo danas živimo u nekom svetu koje je 75% Vrli Novi Svet, a 10% 1984, i još 15% prikrivene 84-te.

9. Јасна ми је порука и све, али тај начин писања, да ли има нешто сакривено што треба "загребати" мало. Хаксли све време описује друштво и начин живљења, да ће нас убити оно забава и све што волимо, а на крају се онај дивљак обеси. Орвел описује како се Смит спрема да јебе матер Партији, на крају игра шах, пије у кафани, и воли Великог брата. Да цитирам: "Јасно ми је како, није ми јасно зашто?"

10. Da li bi mi neko objasniJo sledeće:
    Na fejsu neka stranica ima 890 lajkova a 78 ljudi priča o tome.
    Nije mi jasno šta znači: 78 ljudi priča o tome.

11. Они су објавили линк те странице.

12. Đole mislim da nisi u pravu
    Pantela ima 24 000 fenova, a 13 000 "priča o tome"
    to je neka druga fora u pitanju

13. Па мени је то било најлогичније, а не видим никакав други одговор.... Извињавам се ако грешим.
    Оно јест, немам конкретних доказа за то...
    Најбоље неко нека објави неки линк нешто, па нека види да ли се бројка повећала за 1.

14. Pa pazi, ljudi lajkuju Pantelu baš dosta, ali ne verujem da je njih 13000 objavilo link...možda ih je toliko lajkovalo njegov status ili stavilo komentar, ili tako nešto...

15. Постоји ли могућност да се уведе листа дуплих налога?

Мсм на оне бановане, не на регуларне. Кад човек дође и посере се по некоме са дуплог хоћу да знам ко је, шта који курац има да се штити неко ко је правио срања.

После дође вамо и лиже се са истим тим кога је пљувао са дуплог.

16. Može li neko da mi preporiči, tj. pomogne u izbori wireless usb-a?
    Hvala lepo

17. preporuči... u izboru.

18. Енеми, па иди у подфорум предлога, па предложи...

19. gde je tema o pronalascima?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.