Разноразно питање

1. Пошто овде изгледа има доста студената права, нека ми неко објасни шта му то дође четврто колено у побочној линији? Јако ми лоше иду те родбинске везе, а имам из права из области брачних сметњи то горе наведено. Каже да до четвртог колена у побочној линији сродници не могу склопити брак и у примеру деца рођене браће и сестара. Је л' то значи да деца деце рођене браће и сестара могу у брак?

2. Četvrti stepen pobočne linije ti je kad ima 4 rođenja između tebe i određene osobe, na primer - Rođenje tvog ćaleta, pa njegovog ćaleta, pa tvog strica, pa njegove ćerke, to je četiri rođenja. Ne možeš da jebeš sestru od strica, i kraj! Jel sad jasno? Neka me ispravi neko ako sam omašio, ipak još nisam položio porodično pravo :)

3. Ne možeš da jebeš sestru od strica

Ко каже?лолол

4. Edi znamo da bi ti jebo i truo hrast, ali to je druga priča :)

5. НО КФЦ ФОР ЈУ!лололо

6. Аха, сад је као мало јасније. Ал' ваљда ћу сконтати ако будем кренуо на право.

7. Edi, e jesi pička od čoveka... ozbiljno ti kažem...

8. Могу ли да престану да се закључавају теме због нечијег хира? Кад се већ не закључавају због правог разлога.

9. ☩ Kurd ☩

Stiven...koga sam ja prozvao ovde? Postove koje sam čitao?

Можда, на пример, људе који су написали те постове? Не?

И не знам зашто си поставио питање, ако си одмах затим закључао тему.

10. Зашто курд има неодољиву жељу да покаже колики комплексаш и пичка?

11. Pa zato što sam verovatno takav...A?

Stiven...imaš i ti pvt...

12. Зашто поједини модератори стављају себе далеко испред осталих? То јест много ажурније дркају ауторе који њима дрмају кавез него ауторе који другим обичним ауторима дрмају кавез, ако ме разумете? Нема пуно таквих, али чињеница је да их има.
    Волео бих да добијем одговор од модератора који се препозна, може и на пвт. Увек сам за нормалну расправу. Одговорићу кад стигнем, пошто морам на колоквијум. Ајд' поздрав.

13. Волео бих да добијем одговор од модератора који се препозна, може и на пвт.

Смара ПВТ. Ја гласам да буде јавно. :)

14. Ја гласам да буде јавно. :)

+1

15. Ja glasam da me boli kurac.

16. Енеми, па иди у подфорум предлога, па предложи...

Еее, па нисам ни ја толико наиван... х)

17. Смара ПВТ. Ја гласам да буде јавно. :)

И ја бих волео. Али ако не може, онда боље и овако. :)

18. Ko je admin Panteline fan stranice na fejsbuku? Ko zna, ako neće ovde, nek mi javi na pevete, odabraću mu 10 definicija.

19. Неко ко је слабо оригиналан, и заниљмив само на први поглед, али и даље има оних који га цене. Мени је то генерално велика глупост, ништа посебно.

20. Na fejsu neka stranica ima 890 lajkova a 78 ljudi priča o tome.
    Nije mi jasno šta znači: 78 ljudi priča o tome.

Што је број који причају о томе ближи броју лајкова, то је у ствари та страница популарна (људи лајкују, коментаришу, шерују итд). Има неких страница који имају 30 000 чланова, али ништа се не дешава, само скупљају лајкове.

Едит: Френки, неко вели да је онај Денисикс или како већ, али нећу да прозивам лика без доказа. У ствари већ сам га прозвао.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.