Разноразно питање

1. Francky Delevra
    Ko je admin Panteline fan stranice na fejsbuku? Ko zna, ako neće ovde, nek mi javi na pevete, odabraću mu 10 definicija.

jebote da se stidis ovoga....

@frenkie wilde
    ne mora da znaci da je denisiks. admin se stvarno zove denis, al ne zna se ko je na vuki....

2. Неко ко је слабо оригиналан, и заниљмив само на први поглед, али и даље има оних који га цене. Мени је то генерално велика глупост, ништа посебно.

Dobro tebi jeste, meni nije. 100 ljudi 100 ćudi kaže Džimi u svakom drugom postu. Veliki sam fan baš tog Pantele ne Fejsbuku i mislim da je car vrste belosvecki. Nisam pitao za mišljenje o njemu, nego ko je on na Vukajliji. Pošto je definitivno sa Vukajlije.

Ovu informaciu bi cenio vrste do groba.

Na fejsu neka stranica ima 890 lajkova a 78 ljudi priča o tome.
    Nije mi jasno šta znači: 78 ljudi priča o tome.

"Priča o tome" je broj ljudi koji su lajkovali, šerovali, komentarisali ili lajkovali komentare u poslednjih nedelju dana na nekoj stranici. Dakle ne broj lajkova, komentara... nego broj različitih ljudi.

3. frenki, mogu ti posaljem link do njegovog profila na fejsu ako os? lolo
    pa nesto da probas preko IP-a ako moze, sta ja znam, ne razumijem se....

4. @frenkie wilde
    ne mora da znaci da je denisiks. admin se stvarno zove denis, al ne zna se ko je na vuki....

Па добро, знам да си оставио онај принтскрин па написао да је можда он. Можда је неко за кога се не зна, него само дође, покупи пар форица сваки дан и стави тамо. Колко год су му лејм форе, ипак се маса ложи.

5. frenki, mogu ti posaljem link do njegovog profila na fejsu ako os? lolo
    pa nesto da probas preko IP-a ako moze, sta ja znam, ne razumijem se...

Pošalji mi link, ne razumem se ni ja, ali ću ga pitati metodom poruka. Što da se stidim jebote? :)

6. Dobro tebi jeste, meni nije. 100 ljudi 100 ćudi kaže Džimi u svakom drugom postu. Veliki sam fan baš tog Pantele ne Fejsbuku i mislim da je car vrste belosvecki. Nisam pitao za mišljenje o njemu, nego ko je on na Vukajliji. Pošto je definitivno sa Vukajlije.

И ја бих да знам ко је он, али баш из тог разлога што га сматрам слабо оригиналним, сматрам да иза те групе није један, већ можда више њих који пишу и увесељавају тих пар хиљада људи, колико их већ има.

7. Frankie Wilde, hvala na odgovoru. Zanimalo me je šta je to, više no leba da jedem.
    Đoletu oduzimam zahvalnost.

8. Zanima me da li je neko preveo i objavio na engleskom ili nekom drugom jeziku Knjigu o Milutinu?

(Odgovori u smislu "zabole me za Milutina - ja sam narkoman" nisu poželjni)

9. Na vikipediji o Danku Pooviću, piše da je prevedena na francuski.

10. Na vikipediji o Danku Pooviću, piše da je prevedena na francuski.

Hvala Advokado. Sve pretražih, a Wpediju nisam. Izgleda da se tamo još uvek može pronaći nešto od informacija a da vredi. Nego eto ideje za ove naše prevodioce da Knjigu o Milutinu šibnu na engleski. Jes da je teška za prevođenje, ali i vredna truda.

11. Imate li da preporucite neku First person shooter igricu koa nie mnogo zahtevna???

12. Стари медал, Кол оф дјути, Стаљин сабвеј, Резидент ивил, па стара Пројецт ИГИ, Сплинтер сел, Снајпер елите, Повратак на косово итд ...

13. Asertivnim načinom komuNJikacije bih pitala zašto je moja tema zaključana?
    http://vukajlija.com/forum/teme/36966-nacin-kominjikacije#post_1731532
    Zašto ondulator nije napisao svoje cenjeno ime, pa da se s njim raspravljam? Ovako moram da pitam ceo "MOD TIM" hahhaha imate tim ko Srbija, al nemate Pantelu, pa ste pukli timski.
    Ajmo da učimo tipove komunikacija. Ja asertivno, vi agresivno, pa ja agresivno, pa vi ban. Pasivni ionako vegetiraju, te njih nećemo uvlačiti u priču.

14. Otvoris temu u kojoj napadas modove (dogadjaj koji se vec redovno ponavlja i dobija domen praznika) i odes sa sajta na sat vremena. Znas da bi ta tema zavrsila u gomili spema, vredjanja modova, raspravljanja, vredjanja onih koji brane modove, i na samom kraju, zakljucavaljem teme i gomilom banova. Kao i do sada.
    Tako da sam zakljucao temu kako bih preskocio sve i odmah stigao do kraja gorepomenute liste.
    Potrudio sam se da oni koji bi trebalo, vide taj tekst i ovim putem ih savetujem da posalju PVT Mari Munji i tamo nastave svoj spem, raspravke i osnove prava i ljudskih odnosa, i sklone sve to sa javnog foruma, kako ne bi ipak doslo do, opet. gorepomenute liste.
    Nista ne zataskavam ili stavec, samo verujem da je svim clanovima dosta svadja na sajtu. Jadnici, gledaju nas kao roditelje. Zar cemo da im unistimo mladost stavljajuci ih u limbo porodicnih odnosa?

15. Dal to znači da leksikonske teme tipa koje vam je boje vukajlija LOL treba da bude u javnim temama a normalna i opravdana kritika nekog moda zabranjena

16. Nadji razliku izmedju kritike i javnog napada na odredjenu osobu. Molim te.

17. Dušane, ja sam nekako najskoriji mod pa razmišljam malo ukoso. Zašto, na primer, ne bi tu opravdanu i normalnu kritiku uputio tom modu na PVT ili (ako se bojiš nenormalne reakcije dotičnog moda ili želiš da svi čuju tu kritiku) na nekoj od postojećih tema?

18. Kog napada jel je mara napisala činjenicu il je izmislila nešto eto čisto da bi autori imali o nečemu da palamude a da to nisu omiljene japanske pesme koje slušamo tokom masaže

19. na nekoj od postojećih tema?

Pa pito stiven na ovoj temi pa mu je dotični mod poslo pvt a ja ne vidim svrhu u tom privatnom dopisivanju 2 autora jer još nisam video da neko na netu kaže nekom drugom da je u pravu :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.