Hahahaha ova azdaja zensko stvarno xddd izvini mico nisam hteo da ti povredim osecanja nemoj places
Normalno da se placa unapred, kao karta za bus, voz, avion i brod pa nece valjda da nekome uguraju u kola cetri debila pa mu oni u bujanovcu kazu e mi nemamo love brate budi dobar pozz. A i kapiram da traze licnu kartu tako da znaju sve koji ce putovati u slucaju nekih komplikacija.
ако плаћаш унапријед картицом преко бла бла кар, не иде директно одмах на рачун возача, прво добијеш код СМС-ом, и тек после вожње даш возачу тај код и он може да дигне паре.
Пре бих се возио возом са азилантима него са неким рандом ликовима. Замисли да будеш у колима са нпр. селтиком, расним, вејв рајдером и грањком. Па тачно да се рокнеш одмах.
јеботе, бла бла кар... докле ће да називају неке уобичајене ствари педерским именима
imamo l' aktivnih pravnika na sajtu?
Nema aktivnih, samo ovi s Megatrenda i mi samouki. Šta te zanima?
Putine, Dzonovana imas tamo na cetu.
e jest, fala
Hahahaha ova azdaja zensko stvarno xddd izvini mico nisam hteo da ti povredim osecanja nemoj places
Normalno da se placa unapred, kao karta za bus, voz, avion i brod pa nece valjda da nekome uguraju u kola cetri debila pa mu oni u bujanovcu kazu e mi nemamo love brate budi dobar pozz. A i kapiram da traze licnu kartu tako da znaju sve koji ce putovati u slucaju nekih komplikacija.
Nego jesi dobra picka ili ne?
mnogo sam dobra picka. al bez dvajezpet nemas sanse. nemoj places.
nasla sam i ja de cu postavljam pitanja... nebitno.
čukica, skraćuj!!! :)))))))
ако плаћаш унапријед картицом преко бла бла кар, не иде директно одмах на рачун возача, прво добијеш код СМС-ом, и тек после вожње даш возачу тај код и он може да дигне паре.
hvala autobuse. tako nesto sam i kontala. znas li da li se placa samo ono sto trazi vozac, ili i bla bla uzima neku proviziju?
узимају провизију, ја сам за вожњу од 23 евра платио још једно 3 евра више мислим
Čukica tuyan nakon što je aždaja rekla svoje LOL
Пре бих се возио возом са азилантима него са неким рандом ликовима. Замисли да будеш у колима са нпр. селтиком, расним, вејв рајдером и грањком. Па тачно да се рокнеш одмах.
savrseno! da kupim kokice i sok vozacu pride, vise mi se isplati nego da idem standardnim prevozom. jos stizem neka 4 sata brze. jej.
ziv bio.
Autobus se vozi taksijem.
Tvoj argument je invalid
а гдје би се то возио схому? до Ниша и назад?
блаблацар јебе. ако ниси возач...
Хехехе Аутобусе, који прескеч, браво мајсторе, скини маску Ђошо.
ево мртва трка између мене и каунта у скечовању.
ма једном сам се возио као путник, други пут сам ја возач био. никад више возач
Shomy23, zbog ove predrasude si na crnoj listi. Laku noć.
a sta se desi ako vozac otkaze putovanje recimo. a ti vec platio...
autobus bar skecuje. azdaja samo smara.