Разноразно питање

1. Јел знаш нешто поуздано или?

знам брдо људи којима није лупљен печат. уосталом ако је неки баш дркош цариник па неће лову, што се дешавало, само ти врати паре и запише стање...

ако добро зарађујеш распитај се ко ти може завршити ону уметничку визу коју фурају наши туброфолкери, кошта 5к

2. И папири се завршавају тако што се вратиш у своју земљу и предаш потребне документе у амбасаду.

ne nuzno.
    i nemas sta da se ZGOTIVIS TOLIKO s bilo kime. trazi npr onome kod koga radis da te prijavi i na osnovu toga predaj za radnu dozvolu.

3. снебљивааждајо шећеру ја радим приватне послове а не за фирму тако да нико не може да ми среди радну дозволу.
    псето видјећу за ту умјетничку визу то је добра идеја, али после кад се довучем кући...
    Знам и ја људе којима није ударен печат али су то радили преко ових комби превозника, који већ знају царинике и смјене и кад нема контрола и то. А ја се јебига враћам својим колима сам и нешто се бојим да само тутнем мађару паре, превелики ризик ми је то.

4. zigolo dje viza hahahajha

5. Hvala box, mada sam jos odmah dobio u pvt.

6. Jbg, pretpostavio sam da je nesto interno pa sam zato i tražio pvt. Alene oprosti :)

7. Alene ajde nemoj da te polupamo sad i za hrvate is swe

8. Kad pominjete granicu, jel prenosio neko cigare (iznad dozvoljenog) u koferu, pretresaju li? U Nemacku na primer

9. Ne znam, ne pušim, čuvam svoje ZDRAVLJE pre svega, i izbegavam da mi putovanje za koje sam marljivo skupljao novac bude ometeno stalnim razmišljanjem o tako jednoj ružnoj navici. ;)

10. Јој не ухватиће те са дуваном :(
    Ја ти то неби препоручио :((((((

11. Brt svaki boks pola godine robije pa ti vidi jel se isplati.

12. Vule to ti je pitanje srece. Mada traze uglavnom ako ides kolima 100%. Autobusom ako ides manje vise, nekad pretresaju nekad ne. Kazna za boks cigareta ti je oko 100e. Sa tim da ti uzimaju pasos i moras da je platis da bi ti ga vratili.
    Ako bi vec prenosio neke cigarete gledaj da rasturis sto vise palkica na sto vise mesta...

13. Vule Mađari naplatili ortaku kaznu 100 evra za 2 i po bocxa preko

14. Jedini u univerzumu koga su uhvatili

15. Brate najbolje cigarete rasturi u duvan pa izvadi punjenje iz jastuka i napuni ga duvanom i kao leži na njemu.

16. Nisam znao da su tolke kazne, ja mislio da napunim kofer pa na srecu. Burazer zivi gore, treba im 50ak bokseva, 40-45e po komadu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.