Разноразно питање

1. Zato što dame i džentlmeni ne idu na čet.

2. хахахахаахахха да

3. Izvinjavam se zbog propusta, dodao bih da ni drugarice skojevke ne idu na čet, jer tamo nema samoupravne inicijative, a kao što je drug Marks rekao, uvijek se mora ići intenzivnim zalaganjem do rezultata!!!!

4. Malopre na Zvonka videh neku sliku Darka lazica i nesto ide ja bih voleo vidru i ne stigo da pročitam a valjda je izbrisali u međuvremenu pa ako neko ima sliku nek sibne na pvt.

5. а оћеш да те шибнем мотком преко ребара оћеш то можда

6. Nemoj me tući :((

7. Ситуација је крајње зајебана. Један мој друг прешишао дозвољени боравак у драгој нам ЕУ за скоро 3 мјесеца дуже. Ускоро вријеме да се враћа а хтио би опет ићи. Па се пита шта да ради, дал да се враћа преко Мађарске и проба да подмити произвољног Золтана/Габора/Јаноша да му не лупи печат у пасош, или је то превише ризична опција? Има ли ко какве корисне информације??

8. zajebana indeed.
    nek sedi tamo de je i nek proba da zavrsi papire. ozeni babu neku i na konju je.

9. Za dvaes evra ce mu tibor nelupiti pecat i ponuditi cajem. Ne zajebavam se uopste

10. добро, није баш двајес евра, мало су више тарифе. Ма бојим се само ако покушам то подмићивање у сопственој режији (тј паре у пасош и прави се луд) да нећу налетјети на каквог зајебаног или какву контролу и то. Тј. не ја него друг хехе.
    Обично то људи раде преко посредника тј комби превозника а не сами

Ne zajebavam se uopste

Јел знаш нешто поуздано или?

11. ово срећно ми звучи као "ћао здраво нек ти је Бог у помоћи лол"

12. A I TI AUTOBUSE MILIONI LJUDI NA SVAKOJAKE NAČINE USPEVAJU DA UĐU U EU, TI NE MOŽEŠ ORTAKA KOJI JE LEGALNO OTIŠAO TAMO DA VRATIŠ U VUKOJEBINU.

Najgore što može da ti se desi je da ti uzme pare, prijavi "kašnjenje" i otera vas ukurac. A neće.

13. Ма није ортак ја сам у питању јеботе хаха. ово "један мој друг" написао из зајебанције контао да ће сви провалити
    Како ти замишљаш "пријави кашњење". Кад цариник види да си остао 6 мјесеци умјесто 3 наравно да ће те јебавати. нема то никакве везе да ли тренутно сваки дан улази десет иљада азиланата у ЕУ или не.

14. srecno s parama u pasosu. epski losa ideja.
    kad si opstao 6 meseci kontam da si ili radio negde ili dilovao ili si se uvalio nekoj nesrecnici na gajbu. to dalje implicira da si upoznao ljude. gledaj da ti neko od njih zavrsi papire. ili trazi azil.

15. де снебљива не лупај плиз. наравно да сам зарадио фине паре и упознао људе али то не значи да сам се толико зготивио с неким толико јаким, и вољним да може да ми "заврши папире". И папири се завршавају тако што се вратиш у своју земљу и предаш потребне документе у амбасаду. Један од услова је нпр. чист пасош. Реалност и то јебига. Тражење азила нећу ни да коментаришем.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.