Mangupi, pa sto i vi niste isli u rat pa da mozete da kradete kao ljudi (ili bar vasi ocevi ako ste vi bili suvise mladi). Lako je pricati ko je sta pokrao, ali nije bilo lako biti tamo, i svakog trena cekati metak...
Šomi, košta oko 50€. Napominjem da bi vlasnica noktiju u mojoj državi (srećom pa je samo u mojoj glavi) trčala i pišala krv bježeći od mene i mojih ministara, naouružanih britvama, koje režu samo tigritze, macxkitze i fyxe
па сва срећа да нисмо у твом затуцаном инфантилном индиспонираном исфрустрираном инфериорном свету из средњег века где се негују праве вредности попут међедовских длака и ноктију исечених до живаца да се не би копао нос и јеле слине у петоминутној паузи у пољу између два замаха бича локалног феудалца у семберији
Šomi, ne galami. Prvo, primaš se ko saučešće. Drugo, kakve ja veze imam sa Semberijom ili frustracijama? Frustriran čovjek reaguje napadno i na prvu, upravo kao ti svojim komentarom.
Оћу овај, смањивао сам величину два пута да бих могао да га метнем.
Haha, zato što si retardirano radio resize.
Нисам радио рисајз, него сам га "оптимизовао" и тај што сам линковао је та оптимизована верзија.
lebovski 8/10
Baš je optimizovan, jebo si mu mamu.
lebovski 8/10
ТВОЈА МАМА 9.21/10
(шалим се)
heeeej!
зашто добре рибе - купају се? можете сви покушати дати одговоре али питање је првенствено постављено за краља купања - декуаода
hehe sad sam video pitanje, pa ne znam jer vole pažnju, nježnost i pazuhe mirisne.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201311/648960/snezana-savic.jpg
Mangupi, pa sto i vi niste isli u rat pa da mozete da kradete kao ljudi (ili bar vasi ocevi ako ste vi bili suvise mladi). Lako je pricati ko je sta pokrao, ali nije bilo lako biti tamo, i svakog trena cekati metak...
U svakom slucaju dobar poster i od mene plus!
јери зна неко колико је ова водка?
http://www.beogradnocu.com/wp-content/uploads/2015/09/11850654_694305734040057_5770736824627904176_o1.jpg
U je koliki nokti
0.7l 15 soma, 1.5l 30 soma. u free shop-u 50-60e
Šomi, košta oko 50€. Napominjem da bi vlasnica noktiju u mojoj državi (srećom pa je samo u mojoj glavi) trčala i pišala krv bježeći od mene i mojih ministara, naouružanih britvama, koje režu samo tigritze, macxkitze i fyxe
seltike u mojoj drzavi ovakve jebu
Ali iz borbe moraš izaći neogreban. Heroji ne trpe nokte.
па сва срећа да нисмо у твом затуцаном инфантилном индиспонираном исфрустрираном инфериорном свету из средњег века где се негују праве вредности попут међедовских длака и ноктију исечених до живаца да се не би копао нос и јеле слине у петоминутној паузи у пољу између два замаха бича локалног феудалца у семберији
Dobro veče, kako ste?
Šomi, ne galami. Prvo, primaš se ko saučešće. Drugo, kakve ja veze imam sa Semberijom ili frustracijama? Frustriran čovjek reaguje napadno i na prvu, upravo kao ti svojim komentarom.