Разноразно питање

1. Ne mora biti isti kvalitet, i nije "brendi". Npr. isti ljudi mogu da naprave i pitu i govno. Potpis isti, da li je kvalitet-teško.

2. Upamti: Kupci nikada ne dobijaju.

Ma znam ja to, samo u cemu je fora sa robnom markom, zasto je cena nezanemarljivo niska, i svakodnevnom kupovinom ovih namirnica moze da se koliko toliko utice na kucni budzet.

A ima i ovo

Potpis isti, da li je kvalitet-teško.

I ja kapiram da je kvalitet drugaciji, ali sta je ustvari drugacije?
    Zasto da kupujem pravu marku, a robnu marku ne? Ako kupujem robnu marku dobicu, sta, rak 2 god ranije..?

3. добићеш гмо говно у целофану

4. рециклираном гмо целофану

5. U pogonu za reciklažu napravljenom od gmo hrane

6. Ima li gde u Srbiji da se (pro)da sperma?

7. nek se jave ovde svi koji ne vole cecu, da im se najebem majke majcine, odmah to da resimo

8. I oca, Aemine, i oca, po pola su krivi.

9. Vidim, pitano je gde ima da se proda sperma. Kupi epruvetu, izdrkaj, i stavi u zamrzivač, dok se ne oglase kupci. Pozzz

10. Ne volim cecu, nemoj me tuchi ;-((((

11. Ni ja ne simpatišem Cecu.

12. Sanjao sam da me neki ludak šiša i ja mu kažem na keca, a on me iznad čela poče da šiša i poče da upire i da mi pravi krst na glavi, realno, živ se usro
    al ono krst do kože ocrtao, kec okolo
    kukavče šta li to znači? posle sam takav otišao i pišao po nekim telefonima i kompovima na nekoj proslavi u šumi

13. Dajte post kad je neki burazer slikao index, kao dobio desetku iz nekog nepostojeceg predmeta pa su ga svi trpali haha

14. Hahahaha secam se toga prelol jebeni ne mora post daj se samo.setite ko je to bio

15. Bila je u pitanju ocena A, da da ahhaha hvl

16. jesam brzo našao, stvarno sam maher

17. sjajna reakcija sa tvoje strane zaista

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.