Da li neko zna šta je u pitanju? Poslao mi je jedan Malezijac na fb, ali ne zna engleski uopšte osim BROTHERS!!! pa ne zna da mi objasni.
Ne vidim kakvu oni vezu imaju sa nama osim što se bore protiv svog saveza i imaju nekog svog Toleta.
Jedino da je neki Srbin u njihovoj ekipi. Vaše mišljenje?
Sta ja manje dobijam ako kupim K plus/Premia jogurt, dakle upakovan pod robnom markom, i koga ustvari proizvodi i pakuje Meggle, u odnosu na regularan Meggle jogurt? Ovo je samo primer, mislim generalno na proizvode/hranu koja je pod robnom markom.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
proporcija
?
Misli se na mentalne posljedice, ne na proporcije ;-)
Mentalne posledice čega brt?
Manjka pameti i viška tetovaže, obično to ide uporedo....
EDIT: Ne generalizujem, naravno.
je mentalna posledica
JEL ME JEBEŠ BRT?! ŠTA PRIČAŠ TI!? SI LUD?
Moram prestati da razumnim smatram postove napisna na ijekavici, da da brt burek je samo sa mijesom he he
Nauči ijekavicu, pa onda pričaj o nerazumnosti, buraz.
Dobro.
Eto vidiš, i bolesni ljudi se mogu dogovoriti.
hahaha
Šta ti imaš protiv nas tetoviranih fajtera?
Oš sad da te polomim, siso?
Kurčiš se čovjeku koga zovu biceps. Jel još boli tetovaža, Skočko, a?
Ma jok, prošlo. Sada mogu ope' lupat' ljude od pod.
Haha, u klubu se ponadali da ćeš pauzirati!!!
http://www.dodaj.rs/f/2n/vJ/1wE6EykD/fbimg1441820839589.jpg
Da li neko zna šta je u pitanju? Poslao mi je jedan Malezijac na fb, ali ne zna engleski uopšte osim BROTHERS!!! pa ne zna da mi objasni.
Ne vidim kakvu oni vezu imaju sa nama osim što se bore protiv svog saveza i imaju nekog svog Toleta.
Jedino da je neki Srbin u njihovoj ekipi. Vaše mišljenje?
кога боли курац за ова твоја малоумна срања иди скончај негде
Oćeš da zovnem malezijce da ti pičku polome?
palite baklje made in china, nosite duks sa kapuljacom na +40 stepeni
Sta ja manje dobijam ako kupim K plus/Premia jogurt, dakle upakovan pod robnom markom, i koga ustvari proizvodi i pakuje Meggle, u odnosu na regularan Meggle jogurt? Ovo je samo primer, mislim generalno na proizvode/hranu koja je pod robnom markom.
Nije markirano
electro, ne dobijaš ništa manje ni više, kao ni bilo koji drugi kupac.
Upamti: Kupci nikada ne dobijaju.