Разноразно питање

1. Zasto na ovom sajtu nema vise nego 250 autora? Gde oteraste one silne hiljade?

2. Otišli na Lastovo.

3. Haha 250, sta ti je optimizam :)

4. Moram da vas pitam nešto za FB.

Od pre par nedelja, 95 posto, ako ne i više onoga što mi se pojavljuje na News Feed-u je ono što su moji prijatelji lajkovali. Znači ne njihove objave, nego njihovi lajkovi. Tako sam u prilici da vidim ono što je druga osoba (prijatelj) lajkovala trećoj osobi koja je to podelila od neke četvrte osobe ili grupe. Poludeh više od nebuloza, a ne sećam se da sam išta dirao u podešavanjima.

Probao sam da nadjem negde da eventualno izmenim neko podešavanje, ali nisam našao ništa. Zna li možda neko o čemu se radi tu?

5. Meni je na kompu sve kao i pre, mozda maaalko vise ima tih lajkovanih stvari. Kada udjem preko aplikacije na fonu, isto kao i tebi. Zato sam sa telefona prestao da ulazim sa aplikacije, nego sa pretrazivaca ulazim.

6. Kakooo se zovee igraa na guglju kate baci u neki deo svetaaa a ti moras poogodit gdje si???

7. Brate meni je desetak dana svaki dan na fidu izlazilo jebeno BUGOJNO DANAS. Glupo.da uopste pominjem da nisam iz zog bugojna niti znam de se nalazi rece mi posle kbo da je u bosni nego ni ne znam nikoga ko je iz bugojna. Mislim.da cak ne znam nikoga ko zna nekoga iz bugojna pitao sam sve zive bas me nerviralo. Prestalo samo valjda ce i to tvoje jebem li ga

8. http://i.imgur.com/pD3tCug.png
    пробај ово да изабереш брт, можда помогне

9. Probao sam to Marko.
    U suštini ostane isto, samo ih drugačije rasporedi :)

10. Ne gine ti bugojno brate.

11. Izbriši fejs, pomoću njega nas amerikanjci kontrolišu!

I meni se to dešavalo, ali su mi izlazili samo lajkovi ljudi sa kojima sam komunicirao preko četa ili inboxa. Možda fejs ima neki algoritam koji preko toga prepoznaje tebi bliske ljude, pa ti onda prikazuje sve njihove aktivnosti. A možda i serem jer sam samo hteo da u rečenici upotrebim reč algoritam iako nisam siguran šta znači

12. Ne gine ti bugojno brate.

hahahah

13. Možda fejs ima neki algoritam koji preko toga prepoznaje tebi bliske ljude, pa ti onda prikazuje sve njihove aktivnosti.

Već vidim kako Dzankeeju iskaču objave trećeg golmana Grenobla. #AllezlesBleus

14. Црк'о опет! Ал' ће га поврате за 15 минута до пола сахата.

15. A i Fejsbuk crko, a i ovi postovi
    Evo ti prije 6 min, pa ja
    lol

16. ако је камера округла како онда слике испадају као правоугаоник?

17. како да опишем боју без коришћења имена те боје?

18. To ti je kvadratura kruga.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.