Разноразно питање

1. Ne može, to je moja frulica ;-)

2. Brt preko tel kad uđem na fejs na početnoj kad sam kreću klipovi sami da se pustaju bez da sam išta uradio? Jeri to novo sranje došlo sa apdejtom ili šta?

3. Moraš isključiti u podešavanjima autoplay videos

4. Ok.
    Inače esi još sa onom devojkom što smo je veselili na Zvonku?

5. Bohore, to samo na Sonijima tako baguje. Mijenjaj fon.

6. Nije bag noobe nego tel mi čita misli nije još pustio klip za koji ja nisam zapravo želeo da ga pusti.

7. Pa to moze ima vise od godinu dana :D

8. До ми до ми до до ми до
    До фа фа фа ми ре до

Looool

9. Nije bag noobe nego tel mi čita misli nije još pustio klip za koji ja nisam zapravo želeo da ga pusti.

Još samo da ih Lenovo kupi, čitaće ti singapurske novine za laku noć.

10. Бохор
    Brt preko tel kad uđem na fejs na početnoj kad sam kreću klipovi sami da se pustaju bez da sam išta uradio? Jeri to novo sranje došlo sa apdejtom ili šta?

meni se to dešava kad odem preko grane i isto tako prestane da se dešava kad se vratim.

11. Jer ti je namješteno po default da može video da sam ide i kad si uključen na Data net, a ne samo na Wi-Fi.
    Ovamo kod nas je sirotinjski internet, pa je namješteno samo kad si na Wi-Fi netu, da se sami otvaraju.

12. Brt kad sam preko sigurno ne koristim "data net".

13. Pa onda su kod tebe obrnuta podešavanja. Ima u setingsu, samo čekiraš.

14. For computers:
    Go to your options drop-down menu in the top right.
    Click "Settings"
    Select the "Videos" link on the left.
    Turn the "Auto-Play Videos" from "ON" to "OFF"

For Phones and tablet apps:
    You can adjust your auto-play settings to On, Wi-Fi only or Off. If auto-play is On, the data used depends on the amount of time you spend watching a video. If you scroll past an auto-play video in News Feed, your phone will use less data than if you stop to watch it for a longer period of time. If auto-play is set to Wi-Fi only, no data will be used.

15. Treba li za ulazak u BIH maloljetnom licu (17g) dozvola od roditelja ako sa njim putuje bliski punoljetni srodnik (nije roditelj)?

16. Hahahahahahahahahahahahagagahahagahahahah

17. Treba li za ulazak u BIH maloljetnom licu (17g) dozvola od roditelja ako sa njim putuje bliski punoljetni srodnik (nije roditelj)?

Ne, ako ga stric stavi u gepek.