Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Lekarsko uverenje od sportskog lekara - šta sve podrazumeva ovaj pregled?
Hehe
pipaće ti penis :DDD
Maestro verovatno ce testirati opterecenje srca pri naporu... Trcis tamo na traci ili vozis bajs a on prati tvoje vitalne funkcije.
Pazi isao sam na ekg više puta do sad, ne znam jel to pokazuje taj šum na srcu, samo me jebe što nemam kondicije ni za kurac, potrčaću na traci, posle 20 sekundi srce će mi lupati nenormalno i zadihaću se. Imam ravne tabane, jel gledaju to? A šta koga boli kurac za moje zdravlje, ja idem za trenera ne za profi igrača, neću ja trčati
Ekg i test opterecenja su razliciti skroz. Mozda ti ni nece traziti to da radis... Kad ides tamo? A za ravne tabane ce ti reci da nosis uloske i toeto
kad apliciraš za fudbalskog trenera osim potvrde da si igrao fudbal 3 godine, da nisi osudjivan i uplatnice od 12.000 dinara traže i sportsko lekarsko uverenje, pa zato pitam. Pa nzm kad ću
Da li neko poznaje mozda nekog majstora za izradu pecata?
Vragolane mali treba ti pecat od lekara da stancujes opravdanja po skoli i prodajes za 500din po komadu hehe ove mladjane generacije znaci strsn ja sam isla po snegu do koljena i po vodi metar preko moje gloove 30km do skole i pevala sve pticice zapjevale samo jedna ne peva samo jedna ne pevaa
Maestro, ako imaš šum na srcu, moraš in reći. Trener ne smije tražiti od igrača ono što sam nije kompetentan da izvede. Davno, kad je Ivica Osim trenirao Piksija, Prosinečkog i ekipu, sa njima je trčao polumaraton. Pa ti vidi.
Brt, zapita se raptor, kako je taj majstor što pravi pečate dobio dozvolu za pravljenje pečata, kad na dozvoli mora da ima pečat?
A? Velociraptor pita se
Ko nadzire nadzirace?
Vučić
Knjigovodja sa iskustvom ako oce posao neka javi se
EVE ME. EKONOMISTA SAM ZNAM ONO KONTO STANJE POTRAŽNJA MARKETING SVE
Pseto ozb?
Brate koliko srce treba da imaš da kod njega zaposliš devojku? Esi retardiran ti šta? Ili je baš ne voliš toliko?
Brate ja sam curi kupio posao, opušteno nisam moron, imam ortaka koji je nema 5 dana dao otkaz. Fazon otišao kod gazde daj vise para i ovaj ga odjebao pa lik napusti firmu. Sad traži nešto na tu foru da se uglavi negde da radi privatno. Ima srednje ime i sve, lik je profi.
To pije vodu brt već. Ja reko da nisi poludeo šta znam oćeš da je se otarasiš
Šta radi džukac uopšte? Menadžer kafića kurac palac? Koliki promet je u pitanju?