Разноразно питање

1. Nemoguće, evo iznad advokat iz Kragujevca tvrdi da nije u pitanju krivično delo
    http://i.imgur.com/Bz6WpCv.jpg
    xD

2. Provereno je krivicno delo.

3. немам појма искрено шта сад оћеш од мене са овим законом и како ти ја то скачем заврат кад сам управо ја теби одговорио након што си ми скочио заврат како смо нубине и све, дакле ја не скачем заврат него одговарам на скакање заврат. надам се да то конташ брт. за сад ипак не можеш да ме одробијаш реторички, нисам задовољан, мора то боље брт, спетљао си се јбг, крив. дело је неа шта ту, све кул.

све у свему немојте улетати на текме, нећете се добро провести како год да окренете. и немојте вршити кривична дела нубовски је. осим ако нисте високо рангирани политичар или уопште неко на власти ил у странци било којој, видите да се они провуку увек јбг

4. Somi, je l' si mozda isao na casove retorike kod dekana Sime Avramovica?
    Jako dobro ovladavas situacijom i pre svega poznajes materiju, bice od tebe dobrog pravnika. Nisi od sorte mufljuza koje uvece prelistaju, a sutra zablistaju na ispitu. (neki ni ne prelistaju, vec direkt kes u ruke). :D

5. U tom okačenom linku stoji razlog koji me buni, a bunio bi i tebe da si uzeo da pročitaš, nego ok, zajeb'o si me k'o da sam ti ja fender-seltik-eru ekipa, super si ti inače pozz :)

6. Treba mi neko ko se razumije vezano za dugovanja, i za naplatu duga preko agencija za naplatu dugovanja, tzv. "legalnih zelenaša". Neka se javi u inbox.

7. Da banes na binu u toku predstave nista ti ne bi bilo,jebem ti zakone

8. zdrawo prijatelji

jeri je neko koristio deviznu visa electron karticu u inostranstvu da mi kaže jesu li ga mnogo klepetali s provizijama na bankomatima, po restoranima i to

9. Brt kad koristis karticu iz RS u Srbiji provizije su minimalne, skoro da ih nema. A za eu ne znam.

10. to ti je debitna kartica, tako da ako dizes pare mozes obicno da biras dal hoces da te kradu stranci ili nasi sa kursom, a ako kupujes, mislim da preracunavaju nasi kurs.

mislim da nema provizije na debitnim. mada, ne znam, srpske banke su u pitanju.

11. Do jaja, očekivao sam neki pakao od odgovora

Znači, samo postoji ona regularna lopovska konverzija iz valute u valutu

12. Meni su u Sloveniji uzimali 7€ po transakciji, poy

13. Zajebavam ja sam sirotinja okle mene tolke pare čujemo se ugodno veče poyz

14. a gde ces to radjarde?

15. ideš u kurac, Skočko, opet ne znam je l' zajebavaš

@autor celt: moguće je da ću otići u Oslo na dva, tri dana

16. moguće je da ću otići u Oslo na dva, tri dana

cuo sam da je skuplje od svajcarske, tako da skupljaj pare, imaces za izlazak, al ako se ne napijes.

17. stratimir
    Brt kad koristis karticu iz RS u Srbiji provizije su minimalne, skoro da ih nema. A za eu ne znam.

То због хуманог поступања са мигрантима.

18. Ma kakav kurčev izlazak, 13 evra piće u proseku lol, ima neki Oslo pass da se uzme za 65 evra, dobiješ tri dana prevoz i ulaz na turističke atrakcije, taman za tri dana stignem sve da obiđem da mi ne ostane lufta ni da pomislim da trošim pare na kafiće i klubove

19. Kapiram da bih majonez i pečenicu spakovao u ranac da skratim troškove

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.