Разноразно питање

1. И парадајз. Кромпир је и тамо јефтин.

2. kurac jeftin si lud norveska

3. Па у односу на дестилате кромпира јесте.

4. Je l' to wizzair Tuzla-Oslo 19.99 KM ?

5. baš mi je tenor rekao za tu šemu iz tuzle, al proverio sam, sleće 120 kilometara severno od osla, pa kad dodaš pare za prevoz do grada po norveškim tarifama, izađe te otprilike kao direktni let po nekoj krštenoj ceni

6. Радјард Куплунг
    ideš u kurac, Skočko, opet ne znam je l' zajebavaš

Pazi vako, dosta sam svuđ proputovao i nekako se potrefilo vako - ako dižeš sa bankomata tvoje banke troškovi toga su minimalni, u procentima nekim sitnim. Ako dižeš sa bankomata druge banke onda počinju da uzimaju. U suštini izbjegavaj bankomate Societe Generale jer su nehumani mater im jebem masonsku, ostalo je oke.

7. Radoje Cincar
    zajeb'o si me k'o da sam ti ja fender-seltik-eru ekipa

Zbog trpanja mene među ovu dvojicu prematurusa, u bilo kom smislu, u mojim očima si izgubio i najmanji trag homo sapiensa. Laku noć.

8. Ja trebam za Geteborg da letim međutim karta BG-GT 120 evra a Tuzla-Oslo 10 evra, karta Oslo Sandefjord 7 evra autobusom i 27 evra do Geteborga voz pa sam kontao tako otići

9. jeza me hvata od tebe majmune

10. Sereš za sedam evra ovih??
    Ja sam onda gledao nekog privatnika, izbacivalo mi šezdeset evra u jednom pravcu. Ništa, onda, Tuzla mi ne gine poy

Solidna ti je to šema, možemo da se nađemo tamo, pa da podelimo jedan krompir

11. To 10 evra je kad nosiš mini ruksak koji može stati pod sjedište i prijavljuješ se online, ako hoćeš da putuješ ko kršten čovjek sa koferom i da imaš neđe stavit noge izaće te 100€.

12. Eru Ilúvatar
    jeza me hvata od tebe majmune

Drago mi je, mlađi si, posao ti je da se bezuslovno ježiš pred starijima.

13. Skočimiš
    To 10 evra je kad nosiš mini ruksak koji može stati pod sjedište i prijavljuješ se online, ako hoćeš da putuješ ko kršten čovjek sa koferom i da imaš neđe stavit noge izaće te 100€.

Какви сто евра и курац, путовао само Визом једно шесетседам пута, платиш још 20-30 евра за кофер зависно од лета и сезоне, а за сједиште са додатним простором за ноге не мора ни да плати поготово ако иде из Тузле јер га нико не резервише, само сједне ту и проучи она упутства

14. Planiram da putujem sa torbom koja ide u avion gore, ništa kofer. Pa Rađy ja sam ti ovo našao preko neta, online čekiranje je, da, 70 NOK malo jače od 7 evra je, fora je dobiješ jeftinije kartu ako si došao avionom. RAĐARDE OSVAJAMO OSLO!!!

15. ajde, bog ti pomogo, pošalji mi link za bukiranje autobusa, ja sam očigledno retardiran

16. Sad sam pripjan al' naći ču sutra pa ti šaljem PVT ili ovdje. NEgo reci mi kad si planirao tamo da pališ, ja sam u terminu 1-7 novembar

17. Какви сто евра и курац, путовао само Визом једно шесетседам пута, платиш још 20-30 евра за кофер зависно од лета и сезоне, а за сједиште са додатним простором за ноге не мора ни да плати поготово ако иде из Тузле јер га нико не резервише, само сједне ту и проучи она упутства

Vidi, brat, ne izmišljam ja, putovao sam Wizzairom baš u Norvešku jedno 5 puta a i ostalim agencijama jedno još 30 puta a i zet mi je Norvežanin i ide se svako malo gore. Ovaj Sandefjord je podaleko, još 2 sata vozom se dere do Osla, a ni busom nije nešto krštenije, tu je to, povratna Oslo-Sandefjord autobusom je 46€, taksijem je oko 220€.
    Pošto nikada nisam išao onako već sa koferom
    Wizz plus

Karta za let
    Besplatan odabir sjedala, uključujući prvi red i dodatni prostor za noge
    WIZZ Flex za fleksibilnost kod promjene letova
    Unaprijed plaćena aerodromska ili online prijava
    WIZZ Priority Boarding prioritet pri ukrcavanju
    1 dodatni mali lični predmet u avionu
    1 velika kabinska torba
    1 prijavljena torba do 32 kg

Za Oslo Wizz+ košta između 136,00 pa do 255,00 maraka, zavisi kada planiraš.

Svakako povoljnije nego 400 i više ojra iz Beograda, mada kada oni plaćaju idem iz Beograda jer nastavljam dalje avionom u Harstad/Narvik a razlika između letova je nekih 40 minuta.

18. I bio sam poslednji put tamo u avgustu i mnogo je skupa Norveška, da se razumijemo.

19. Па нисам ја говорио за Визз плус или флекс, ово велика већина људи и не узима, него за обичну карту, доплатиш за кофер и ћао. Ако је овај нашао лет за 10 евра, доплати за кофер још 25, то је 35 укупно. просто.

Уосталом, мени и нема смисла да летим лоу-кост компанијом и да доплаћујем за све ове погодности, циљ ми је да путујем јефтино, а и Радјарду ваљда. одабир сједишта и простор за ноге на лету који траје 2 сата ми не треба, могућност промјене датума - не треба а и прескупо је, приоритетно укрцавање да и не коментаришем.

20. Jebiga, ja cijenim komfor, ne mogu da se trpam sa sirotinjom koja kući presuje sendviče u potkošulju da mu stane što više u neseser.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.