ja sam pre neki dan nesto slao.rece mi keva da odem u postu predam i kazem da je obicno i platim 40 i neki dinar.tako i bilo.pitala me sluzbenica da li je obicno,ja rekao da jeste,platio,ona preuzela i to je to.
Prostorija 18 kvadrata, planiram za muziku da koristim, ne treba mi nikakav saraund saund sletanje helikoptera na gajbu i slično. Budžet nekih 15 soma?
Iskreno nije se desavalo meni to.
A sad ide ono tipicno pitanje.
Jersi uradio on/off?
jesam tri puta
Jesi isao u te instalacije?
Meni se ponekad desi da nece da vraca ono ja ga samo restard i to je to.
To da gubim kanale, da nemam nije se desavalo
Skini uputstvo prema svom prijemniku.
http://www.sbb.rs/Uputstva+i+softver/247/Uputstva+za+D3+digitalne+prijemnike.shtml
U bre ovo neki novi?
Ja imam onaj sa satom i jebe kako radi.
KAKO PISMO DA POŠALJEM OĆ MAJCI NEKU POTVRDU DA POŠALJEM JEL TREBA MARKICA?
ja sam pre neki dan nesto slao.rece mi keva da odem u postu predam i kazem da je obicno i platim 40 i neki dinar.tako i bilo.pitala me sluzbenica da li je obicno,ja rekao da jeste,platio,ona preuzela i to je to.
nemoj obično, uzmi preporučeno, obično inače satresu u metalni boks pa zapale.
hahahahhahahahaha poslo sam jebemti potvrdu
Razume li se neko u audio opremu, treba mi pomoć pri odabiru zvučnika za gajbu?
Ja se baš dosta razumem u audio opremu.
Eufrate, kolika je prostorija đe će biti zvučnici, uzimaš li 5.1, 7.1 ili...?
Samo old skul dvojka.
nisam sto godina bio ovde, pa nisam ni obavesten, ali je l bag ili ocekivano ponasanje kad odem na popularne definicije a ima samo jedna strana?
Premija.
Normalno je, prestao sam da pišem
Prostorija 18 kvadrata, planiram za muziku da koristim, ne treba mi nikakav saraund saund sletanje helikoptera na gajbu i slično. Budžet nekih 15 soma?
Tripuješ da sí lud i samostalan i oćeš svojih 18 kvadrata gde ti neće srati za jaku muziku i da te zovu kad je ručak gotov?
covek otvara studio sta oces ti bre ?!??!?
Sa 15 k, da.