Reci koju si muziku planirao da slušaš na tom sistemu kako bismo mogli da ti damo odgovarajuću preporuku u zavisnosti od dominantnog frekvencijskog opsega.
Је л' зна неко како могу да снимим музику са компа на аудио касету? Ако могу сам, до јаја(мада би за то требало цимати људе пошто немам касетофон), ако не, кажите где има људи који то раде за новце...
Trebalo bi da je nešto prosto, ako se dobro sećam. Treba ti kasetofon koji ima MIC IN priključak, jedan "muški-muški" stereo kabl, koji ćeš prikačiti na Line Out na kompu. Ubaci kasetu, snimaj, pusti Play na kompu i to je to.
EDIT: Možda nešto mora da se inejbluje na kompu ako sam ne detektuje priključivanje kabla. Ono, u audio mikseru.
Хвала, Аги. Звучи довољно лако да не засерем, само још да нађем некога ко има касетофон. И да, лајн аут је оно зелено ригхт? За случај да не нађем бтњ, има ли неко ко ми то може урадити? Ликови из копирнице? лол
oni sto prebacuju sa vhs-a na dvdix verovatno rade i prebacaj sa mc na komp.
uostalom,imas na jutjubu,pa kapiram da ti nece biti frka.
dao si mi ideju.imam neke krs snimke da prebacim.obzirom na moju azurnost,ostace na zelji.
Prije mjesec dana sam ugradio video nadzor okokuće i izašlo me 850€, 4 kamere, centralna jedinica sa terabajt diskom za snimanje, snimaju na pokret i na tvoju naredbu, 24/7 live, moreš pratit preko interneta i to.
Reci koju si muziku planirao da slušaš na tom sistemu kako bismo mogli da ti damo odgovarajuću preporuku u zavisnosti od dominantnog frekvencijskog opsega.
reci koju si muziku planirao da slusas i za 2 nedelje cu biti bolji od tebe
реци коју си музику планирао да слушаш и зашто баш блуз музику?
реци коју си музику планирао да слушаш и зашто не четничке песме?
Eufrate, imaš PVT.
мађе препоручи ми неку књигу на тему звука и за 2 месецаа ћу бити бољи музичар од тебе
objasni mi akorde po kojima sviraš ceo život i za dva meseca biću bolji od tebe
Је л' зна неко како могу да снимим музику са компа на аудио касету? Ако могу сам, до јаја(мада би за то требало цимати људе пошто немам касетофон), ако не, кажите где има људи који то раде за новце...
Pff dobro pitanje, voleo bih da ti pomognem ali zaista ne znam. Kad saznaš javi mi pls baš me zanima.
Ovaj Bogougodni komentar je sponzorisan od strane viteškog reda Sv. Stevana.
Trebalo bi da je nešto prosto, ako se dobro sećam. Treba ti kasetofon koji ima MIC IN priključak, jedan "muški-muški" stereo kabl, koji ćeš prikačiti na Line Out na kompu. Ubaci kasetu, snimaj, pusti Play na kompu i to je to.
EDIT: Možda nešto mora da se inejbluje na kompu ako sam ne detektuje priključivanje kabla. Ono, u audio mikseru.
Хвала, Аги. Звучи довољно лако да не засерем, само још да нађем некога ко има касетофон. И да, лајн аут је оно зелено ригхт? За случај да не нађем бтњ, има ли неко ко ми то може урадити? Ликови из копирнице? лол
Ima ih koji rade po Begeu, verovatno ima svuda.
Jbg, daltonista sam. Valjda jeste zeleno :D
хахахахха јебига стварно :D
оно, потрудићу се да нађем, има и у НС ваљда неко
oni sto prebacuju sa vhs-a na dvdix verovatno rade i prebacaj sa mc na komp.
uostalom,imas na jutjubu,pa kapiram da ti nece biti frka.
dao si mi ideju.imam neke krs snimke da prebacim.obzirom na moju azurnost,ostace na zelji.
Pamtite li zapatinu defku kako sakriti da si nevin?
http://vukajlija.com/kako-sakriti-da-si-jebo/723412
moja parodija na to, rokajte minuse ako hocete, jebe mi se tacno samo da podelim ovde posto slabo ko cita nove defke
јел се разуме неко у видео надзор како то све да повежем и колико је потребно лове за квалитетне камере да се види по мраку и све у фулу
ako hoćeš da se vidi u mraku onda malo više košta
Prije mjesec dana sam ugradio video nadzor okokuće i izašlo me 850€, 4 kamere, centralna jedinica sa terabajt diskom za snimanje, snimaju na pokret i na tvoju naredbu, 24/7 live, moreš pratit preko interneta i to.
ау јбт како те изашло толико лове? ил је то скупље код вас преко дрине пошто видим по овим сајтовима да неки одлични системи не прелазе 300е