Разноразно питање

1. sledeci put postavi pitanje u zenskom rodu ili pogresi u necemu.odma ces dobiti odgovor.prvo zato sto si zensko,a u drugom slucaju ce njih 12 hteti da te ubedi da si pogresio.

2. Ovaj čarlijev govor mi je malo izlizan, a ovi pred bitke su ložački previše za neko čilaut recitovanje pred smerom.

3. Zasto je mesalina postala Kurd umjesto Kurda?

4. Валсербнар плагијатор, Анђелко плагијатор... докле више

5. Zna li neko dal ima nedi da se gleda il skine "Moj rođak sa sela" HD?

6. Ide nova godina, a ja nezaposlen, živim s ženom, ona radi ja kuvam.

7. Count Zero ti li si?

8. xDDDDDDDDDDDDDDDDD

9. Nego, zanima me sta radite da se zaštitite a da nisu kondomi.

Recimo, kad sam u klonji kod nekog, nikad ne vucem onu plastiku da pustim vodu..ili ako je samo kanap, ne vucem na kraju gde je uprljano nego na sredini.

Ili kad pijem kafu negde gde ne mogu da izbegnem a stroka je, uvek pijem iznad drške, kontam da odatle niko nije pio. Isto važi i za kriglu u sve sto ima dršku.

Ima sigurrno jos, dok se setim.

10. Thilmo, oproban recept: U ćenifi povuci vodu kao i svi i onda (sad ide muzika) TA-DAAAAAM!!! dobro operi ruke. A kafu zaliješ rakijicom, da pobiješ potencijalne baaaaje sa šolje.

EDIT: Mislim na baaaaje sa šolje kafe, ne sa wc-šolje.

11. Nemoj da vuces vodu boli te.kurac

12. Thilmo
    Nego, zanima me sta radite da se zaštitite a da nisu kondomi.

Recimo, kad sam u klonji kod nekog, nikad ne vucem onu plastiku da pustim vodu..ili ako je samo kanap, ne vucem na kraju gde je uprljano nego na sredini.

Ili kad pijem kafu negde gde ne mogu da izbegnem a stroka je, uvek pijem iznad drške, kontam da odatle niko nije pio. Isto važi i za kriglu u sve sto ima dršku.

Ima sigurrno jos, dok se setim.

ahahahha, ali pazi svilenog pederka xD

13. Je l' koristi neko Pinnacle Studio 16 za pravljenje videa? Imam problem sa sinhronizacijom slike i tona. Kad ubacim snimak, slika ide brže od tona.

14. Zarobljeni ste u prostoriji u kojoj su dvoja vrata. Jedna vode u raj, a druga u pakao. Tu su i dve ptice. Jedna je zla i uvek laže, a druga je dobra i uvek govori istinu. Ne znate koja su vrata koja i ne znate koja ptica je koja. Čim otvorite vrata, ona će vas usisati unutra.

Imate pravo da postavite samo jedno pitanje samo jednoj ptici. Kako ćete pronaći vrata za raj?

15. Pitaću ticu šta bi odgovorila druga, i otići na suprotnu stranu.

16. Pitamo bilo koju pticu koja su vrata od raja. Ako slaže uđemo na druga vrata, ako kaže istinu uđemo na ta.
    Ali se postavlja pitanje na koja vrata mi uopšte želimo da uđemo???

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.