Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Je l ide ko odavde na Zlatibor za NG?
Ja na forumu.
mozda jedna moja drugarica boh sto?
dobraje
Ostavićeš mi broj u pvt da je otkinem!
Lepo si ti to objasnio čim je meni logično, a nisam neki logičko - matematički tip osobe :)
ok ako ga jos imam u mom mob tel!
ali moraces i decka njenog
p.s. ima mnogo vise para od tebe cisto da ynas kolko lik mnogo para ima
Hahaha brate šta je sin Kostića?
Forget oš te vodim na Zlatibor?
Ništa sex, pičke mí je preko glave. Cisto bleja, novo iskustvo i flert
pa u tom fazonu
njegovi imaju neke rudnike po africi
on šef te firme ali voli da bude anonimus
nije u fazonu haos pare koks ludilo splavovi
budala xdd
Е, хоћу ја, не знам 'де ћу. Кол'ко пара и ко треба да ме јебе?
Haos pičke ludilo
Boh, imam već nešto isplanirano, tako da ne mogu, ali hvala na pozivu :)
Ni ja ne znam Coa. Nikad lošija Ng. Rasuli smo se nešto. Trebao sam u Minhen al mlada počela da radi pa neću da vozim 1140 km x 2 za 2 dana. Restoran nikako, ako ne bude htela nigde ja ću u 12 i 18 da krenem na Zlatibor imam ekipu ubicu gore. Mada sve mi je smorčina preteška
Serem se u NG majku pičku
Uvek imate forum.
Rasni mislim da bi mi tako najbolje bilo
Е то, расуло неко баш, не знам шта ћу баш, ова моја ми седе на главу што има још 5 дана само, а ресторани су ми говно одавно, још ни за то немам друштво јер су сви сиротиња или сами, а да идем само с њом... да се не зајебавамо.
Тако да бих пушио неки курац на златибору радо, само ако није скупо!
ako dobijem na kladži kakvu kintu, vodim vas na Žabljak
Poenta je da biste vi da pobegnete od svojih devojaka/žena, zar su vam toliko dosadile? :)
Ja ću diziđem na trg da ispoštujem Partibrejkerse a trudiću se da zaobiđem Van Gog i onda ću se vratim pod jorgan i gledam filmove.