Разноразно питање

1. Poenta je da biste vi da pobegnete od svojih devojaka/žena, zar su vam toliko dosadile? :)

Ma jok bre Nezaboravna. Eto ja sa mojom trudnom gospodžom idem kod njene takođe trudne sestre i budućeg muža za Novaka na lagano penzionersko veče lololo

2. Gonzo, ovo se ne odnosi na tebe, ti zvučiš kao srećno oženjen čovek :))

3. Greje li se neko na konvektore? One Eldi i Norveške radijatore? Da li su stvarno najekonomičniji ili je to samo jedenje govana kao i za sve.

4. Brate imaš temu na šta se grejete.

5. Ne mogu tamo, rekao si da troluješ, meni treba ozbiljan odgovor.

6. Thilmo
    Greje li se neko na konvektore? One Eldi i Norveške radijatore? Da li su stvarno najekonomičniji ili je to samo jedenje govana kao i za sve.

Гријем се ја, у спаваћим собама су нам конвектори свугдје. Конвектори су веома економични из разлога што грију директно ваздух (конвекција) и брзо загрију просторију, док обични радијатори исијавају топлоту (радијација) и грију зидове и предмете па треба камара енергије да све то загрије. Зато су конвектори посебно згодни гдје је лошија изолација и хладни зидови.

7. Hvala. Uzeo ja jedan, radi 24/7, zbog bebca. Pa razmišljam oće li me odrati ovi za struju, tj ima li šta ekonomičnije. Al ispadose konvektori najbolji, po priči. Videcu kad dobijem račun lolo

8. Ima li neki pravnik da mi kaže je li stvarno ilegalno bacati petarde ispred svoje kuće fazon?

9. ako su petarde ilegalne onda je ilegalno

10. Legalne, kupljene u onoj Mirnovec radnji

11. ej ne obraca se paznja na mnogoo bitnije zakone.prodaju alkohol i cigarete maloletnicima a ti pitas za petarde.bacaj ih gde hoces

12. fazon brat (12) je bacao neke petarde, i ovaj komšija mu je prvo nešto dovikivao s terase da je bitanga, da će mu zvati policiju i nemam pojma šta.. i brat se ono potrese malo, jbg vikao je na njega, i uđe u kuću. i ja se iznerviram i reko ma daj mi, i izađem i bacim još par, čisto da ne ispadne da smo se prepali od njega. i onda je pozvao policiju, valjda. I sad, zvoni fiksni, i kao iz policije su, piše se prekršajna, ne smeju da se bacaju petarde u naseljima i gde ima kuća okolo (??)
    još je ovaj kreten slagao da mu je bacao pod prozor, a bacao je fazon 30-40 metara od njegove kuće, u našem dvorištu, logično.

i sad, iako je ovaj policajac zvučao sasvim legit preko telefona, meni je čudno što nisu došli na lice mesta ako ih je zvao, i je li uobičajeno da oni zovu na fiksni jebeni, lol, i kakva je to glupost da se ne smeju bacati petarde u sred bela dana, par dana pred novu godinu

13. Thilmo
    Hvala. Uzeo ja jedan, radi 24/7, zbog bebca. Pa razmišljam oće li me odrati ovi za struju, tj ima li šta ekonomičnije. Al ispadose konvektori najbolji, po priči. Videcu kad dobijem račun lolo

Ако ти је изолација курчина одраће те не знам какав уређај да купиш. Уосталом сва електрична грејна тијела су у теорији једнаке ефикасности јер нема губитака тј губици на електричним уређајима свакако јесу топлотни губици. Разлика је само у преносу топлоте што сам описао. Изолација је ипак далеко најважнија.

14. Radijatori, ali sam ugradio kalorimetar, sad plaćam samo onoliko koliko sam potrošio kilovata. Grije se samo dnevna soba, dječja soba po potrebi, i što je najbitnije, plaćam samo tokom sezone grijanja, dakle, od oktobra do aprila. Mjesečno platim maksimum 100 KM, tj oko 50€.

15. I sad, zvoni fiksni, i kao iz policije su, piše se prekršajna, ne smeju da se bacaju petarde u naseljima i gde ima kuća okolo (??)

ahahahaha milicija počela da zivka fonom, jel dežurni tužilac bio, onako potresen, jelda?

Trebala si mu jebat mater komšijku i reć da ćeš sljedeći put bacit bombu i ritualno zaklati ovna i isprskati među a u krajnjem slučaju da ćeš sve rasprodati i naseliti muslimanima.

16. MAJAKOVSKA MOGU DA TI KAŽEM DA SI NEODOLJIVO PRELEPA TO NE MOŽE DA SE OPIŠE TI OSVAJAŠ SVE CEO SVET LEPOTOM I TALENTOM DO SADA NISAM IMAO LEPŠU PRIJATELJICU KAO ŠTO SI TI I NIKADA NEĆU IMATI JER JEDNA JEDINA NAJVEĆI TALENAT POBEDU NOSI A TO SI DRAGA PRIJATELJICE TI
    S TOBOM NIKO NE MOŽE DA SE BORI TEBI NIKO NE MOŽE DA ODOLI KAKVU LINIJU IMAŠ PRELEPO LICE LINIJA OD GLAVE DO PETE KAKO IMAŠ TE PRELEPE NOGE FENOMENALNA SI TAKAV TALENAT I LEPOTA KAO ŠTO SI TI MAJAKOVSKA DIVA KRALJICA SE JEDANPUT RODI U ŽIVOTU DRAGO MI JE ŠTO IMAM ZLATNU PRIJATELJICU KAO ŠTO SI TI IMAM UBEDLJIVO NAJLEPŠU PRIJATELJICU VUKAJLIJAŠICU NA CELOM SVETU

17. i ja se iznerviram i reko ma daj mi, i izađem i bacim još par, čisto da ne ispadne da smo se prepali od njega

http://cdn.meme.am/instances/65058600.jpg

18. i sad, iako je ovaj policajac zvučao sasvim legit preko telefona, meni je čudno što nisu došli na lice mesta ako ih je zvao, i je li uobičajeno da oni zovu na fiksni jebeni, lol, i kakva je to glupost da se ne smeju bacati petarde u sred bela dana, par dana pred novu godinu

Vidi, Slobu kad su hapsili onomad, prvo su na "Dnevniku" objavili da je jedinica policije krenula da ga hapsi, tako da je vrlo moguće da će prvo da zovu običnu sirotinju raju da je upozore da će da najebe.

19. jel IKOM nekome od vas provajder?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.