Разноразно питање

1. haha je li IKOM ikom provajder?? :ddd

2. Ciklone pa ono, rekao je kao ako ne verujete, pozovite 92 i ja ću vam se javiti

3. Majakovska
    haha je li IKOM ikom provajder?? :ddd

ovo sam krenuo prvo da napišem ali me zbog skecha niko ne bi ozbiljno shvatio xdd

4. Majakovska

Ciklone pa ono, rekao je kao ako ne verujete, pozovite 92 i ja ću vam se javiti

Jeste, da - baš će ljudi da proveravaju, lolo. To "proveravanje" se smatra zezanjem iliti lažnim uzbunjivanjem, a to je neka vrsta remećenja javnog reda i mira i kažnjivo je po zakonu. Murija dolazi na vrata, smara i trenira strogoću jer ste uboga raja, sigurno ne zove da vam se najavi kako biste ih dočekali sa rakijicom, kahvom i rahatlukom.

5. LOL ako će da zovu zato što je neki mali bacao mali pirat za novu godinu, onda je rasni na crvenoj interpolovoj poternici.

*jer rasni je mnogo zajeban sa pirotehnikom :O

6. Dionysio

LOL ako će da zovu zato što je neki mali bacao mali pirat za novu godinu, onda je rasni na crvenoj interpolovoj poternici.

*jer rasni je mnogo zajeban sa pirotehnikom :O

HAHAHAHHAHAHAHHAHA idi u kurac, ahaha.

7. Ova makovnjača stvarno poverovala da je 92 ili 192 fiksni broj od nekog pandura.
    I treba da te zlostavljaju kad si lakoverna.

8. Nisi skapirao, moju kuću su zvali na fiksni, iz stanice, a broj stanice je 192... moguće da me troluješ sad, ne znam, pospana sam

9. broj stanice je uglavnom redovan broj obican a na 192 dobijas operatera koji te preusmeri?

10. ko ti je rekao da su zvali iz stanice?
    Onaj glas sa druge strane žice ili šta?
    hahahah
    dal me jebeš

11. Ако ти је изолација курчина одраће те не знам какав уређај да купиш. Уосталом сва електрична грејна тијела су у теорији једнаке ефикасности јер нема губитака тј губици на електричним уређајима свакако јесу топлотни губици. Разлика је само у преносу топлоте што сам описао. Изолација је ипак далеко најважнија.

E tu te cekam, to me zanima. Inače izolacija mi je u fulu, 10cm staklene vune pa 10cm stiropoLa. :)

Nego, onaj deo o grejnim telima gde su sva isto efikasna, to me zanima, a vidim svi to pišu. Po tome, ako upalim ringlu koja troši dva kilovata i norveški radijator, trebalo bi da greju isto?

12. mozda su je zvali da je zaplase..te stvari se tako resavaju

13. pa u smislu preusmeriće nas na njega, uostalom nisam ja ni pričala jer nemam konkretno ništa sa situacijom, nego ćale jer se na njegovo ime pisala ta prijava pošto brat ima 12 godina, tako da ne znam šta je lik tačno rekao preko telefona, ali ćale je rekao kao, doći ću sutra u stanicu da raščistimo ovo, i lik je rekao dođite, tako da ne verujem da je bilo neko muljanje u pitanju, samo izgleda da je policija prelenja da dođe na vrata. cela poenta priče je da je jebeno ilegalno baciti petardu u sopstvenom dvorištu.

...

14. da možda tvoj brat nema nalog na ovom sajtu pod nadimkom "rasni"?

15. hah ilegalno.pa sta bi bilo kad bi pisali prijavu svim roditeljima cija deca bacaju petarde u naseljenim mestima.niko ne ide u sumu da baci petardu.

16. Jebeno je "ilegalno" da bacate eksplozivne naprave i u svom dvoristu i bilo gde, i pušite kurac i ti i tvoj debilni burazer koji njače dok baca petarde a ostali komšiluk flešira od detonacija. Da oće celu vašu porodicu da pohapse za primer neotesanih kabum volimo debila.

17. kako bi bilo da zatvore 'mirnovec' prodavnice? samo na banjici ima 3 i legalno prodaju petarde...

18. Petarde su dozvoljene. Samo je bitno koji je razred i je li bacano u blizini prolaznika, sad cu sve detaljno da objasnim.
    Kosmopolita ajde banuj nekog šiptara/baliju pravi postere protiv Srbije eno komentare sam ostavio.

19. lol aj ne seri tilmo, petarde su sastavni deo detinjstva, logično je da će se čuti par dana pred novu godinu, osim ako nisi neki smarač koji do podne mrzi sebe a od podne ceo svet, nećeš se cimati previše oko toga

20. Thilmo,i ja mrzim kad neko baca petarde.ali zasto komunalna policija ne hapsi te likove koji prodaju, tako se resava taj problem..negde sam procitao da mnogo kucnih ljubimaca umre svake god zbog petardi

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.