Prijava

jel to onaj dejvis kada su rekli ljudima da ne kisele kupus jer se hrcama ne svidja?

Cuj protiv zvizdanja si.
Pa treba da se zvizdi, arlauce, zaduvaće oluja u suprotnom smeru....

Gde kupiti opremu za komp? Tacnije misa, tastatruru, zvucnike i slusalice. Uzeo bih malo kvalitetnije stvari, a ne ide mi se u WinWin jer sam od fazon 15 ljudi cuo koliko su problema imali sa njima.
Gigatron? Jel bolji? Ili neko treci?

Win Win je najjeftiniji.
Ako oces kvalitetnije idi u tehnomaniju.

Manji lanci su jeftiniji od WinWin-a, ali ako si u fazonu da sve nađeš na jednom mestu, onda su jeftiniji od Gigatrona i sličnih.

Znam da su jeftini, ali imaju preocajan servis. Tipa pokvari se nesto, prvo jedu govna, ovo - ono... ako ipak ustanove da je kvar, drze ti uredjaj tipa 2 dana do pred istek zakonskog roka. Stvarno sam od premnogo ljudi cuo sve najgore o njima.

Probaj onda PC Practic (ne znam odakle si). Ja sa njima nisam imao problema. S cenama su tu negde, kao WinWin.

Ma idi ti u Gigatron, dobar je servis, ali ćeš zato platiti više ;-)

Iz Novog Sada.
PC Practic je u vlasnistvu istog servisa kao i WinWin i Emmi (Alti).
Dize mi se kosa na glavi od njih, najozbiljnije :)

Jbt pa neces mis i tastaturu na servis da nosis lol.

Emmi, garancija na sve 5 godina.

Emmi su i najjeftiniji, na njih sam prvo pomislio gore.

Rasnee zasto ne bih nosio na servis mis od 6-7k?

Lukce, 2 godine je garancija. Na ramove i mozda jos neke takve stvari je 5. Ali je na sve uglavnom 2.

Ja sam mis i tastaturu platio 10 evra zajedno. Radi vec 3 godine.

Radi i meni ovaj moj jos uvek, platio sam ga 400 dinara jos kad sam spremao prijemni za srednju pre 7 godina. Ali mi sad treba neki naprcan, mnogo ce mi biti lakse za ovo sto radim.

A šta ćeš da radiš s tim mišem od 50 €?

Је л зна неко како се најједноставније скидају адњаре вируси?

Šta će miš od 50 € da mu radi :-)

Klikcem na reklame i zaradjujem 0.0004$ po pogledanoj reklami od 70 sekundi. Ali ako uclanim nekoga, dobijam 5% OD NJEGOVE ZARADE!!! Pa zar to nije sjajno? xD