Разноразно питање

1. jel to onaj dejvis kada su rekli ljudima da ne kisele kupus jer se hrcama ne svidja?

2. Cuj protiv zvizdanja si.
    Pa treba da se zvizdi, arlauce, zaduvaće oluja u suprotnom smeru....

3. Gde kupiti opremu za komp? Tacnije misa, tastatruru, zvucnike i slusalice. Uzeo bih malo kvalitetnije stvari, a ne ide mi se u WinWin jer sam od fazon 15 ljudi cuo koliko su problema imali sa njima.
    Gigatron? Jel bolji? Ili neko treci?

4. Win Win je najjeftiniji.
    Ako oces kvalitetnije idi u tehnomaniju.

5. Manji lanci su jeftiniji od WinWin-a, ali ako si u fazonu da sve nađeš na jednom mestu, onda su jeftiniji od Gigatrona i sličnih.

6. Znam da su jeftini, ali imaju preocajan servis. Tipa pokvari se nesto, prvo jedu govna, ovo - ono... ako ipak ustanove da je kvar, drze ti uredjaj tipa 2 dana do pred istek zakonskog roka. Stvarno sam od premnogo ljudi cuo sve najgore o njima.

7. Probaj onda PC Practic (ne znam odakle si). Ja sa njima nisam imao problema. S cenama su tu negde, kao WinWin.

8. Ma idi ti u Gigatron, dobar je servis, ali ćeš zato platiti više ;-)

9. Iz Novog Sada.
    PC Practic je u vlasnistvu istog servisa kao i WinWin i Emmi (Alti).
    Dize mi se kosa na glavi od njih, najozbiljnije :)

10. Jbt pa neces mis i tastaturu na servis da nosis lol.

11. Emmi, garancija na sve 5 godina.

12. Emmi su i najjeftiniji, na njih sam prvo pomislio gore.

13. Rasnee zasto ne bih nosio na servis mis od 6-7k?

Lukce, 2 godine je garancija. Na ramove i mozda jos neke takve stvari je 5. Ali je na sve uglavnom 2.

14. Ja sam mis i tastaturu platio 10 evra zajedno. Radi vec 3 godine.

15. Radi i meni ovaj moj jos uvek, platio sam ga 400 dinara jos kad sam spremao prijemni za srednju pre 7 godina. Ali mi sad treba neki naprcan, mnogo ce mi biti lakse za ovo sto radim.

16. A šta ćeš da radiš s tim mišem od 50 €?

17. Је л зна неко како се најједноставније скидају адњаре вируси?

18. Šta će miš od 50 € da mu radi :-)

19. Klikcem na reklame i zaradjujem 0.0004$ po pogledanoj reklami od 70 sekundi. Ali ako uclanim nekoga, dobijam 5% OD NJEGOVE ZARADE!!! Pa zar to nije sjajno? xD

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.