Разноразно питање

1. Majakovska
    dajte mi neki veseli crnački old skul rep koji nije neko kukanje o društvu nego loženje i to

Evo, muzika vesela, tekst signifikantan, crnačko, old skul, ali nije rep:

https://www.youtube.com/watch?v=SEQ9Sz0UCl8

2. Napravio sam neku stranicu na fb, e sad posto kada sam na kompu mogu da biram da li cu da pisem na fb kao ja ili kao stranica kako da to izaberem na mobilnoj aplikaciji, trazio sam i nisam mogao da nadjem tu opciju?

3. Imas brate posebnu FB aplikaciju za vodjenje stranice.
    Page menager meni se čini.

4. Ma za neku radnju, nista zanimljivo. Mada sam razmišljao i da napravim neku za izdrkavanje i zajebanciju.

5. Jebavanje je sa obične aplikacije voditi stranicu. Zato page menager i imaš sve posebno.

6. Skinuo sam to ali tu nemam opciju ili je nisam video gde bi trazio druge ljude ili stranice pa da na njima komentarisem ili se reklamiram.

7. Aha ti oćeš da pišeš kao stranica po komentarima. To možeš jedino preko hroma. Najbolje bi ti bilo da napraviš profil istog imena kao stranica, dodaš neke ljude, možeš da im šalješ pozivnice da lajkuju i to. Tako sam ja za delije vukajlija.

8. Za jednu. Fala rasni, mada me prilično boi kurac da se nesto cimam jer mi nije to toliko vazno.

9. ja bih da pitam nešto ako mi dozvolite

10. na fejsbuku ima neka opcija message request
    cemu to sluzi i cije poruke idu tamo

11. Od onih koji ti nisu prijtelji, ako odbris poruku automatski ste prijatelji, barem mislim da je tako poyy

12. Niste prijatelji ali ako odbijes ne stize ti obavestenje o nekim buducim porukama (smatra se malim spemom), a poruke stizu u other, ako prijavis, ne mere ti vise slati, + ti njemu ne mozes slati por. Tako bi valjda trebalo.

13. nismo prijatelji nego ljudi iy grupe ya fakultet salju pa mi ide tamo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.