Разноразно питање

1. 900 godina od smrti Kolomana (mađarski Könyves Kálmán) (o. 1074. - 3. veljače 1116.) koji je bio ugarski kralj od 1095. do 1116., a od 1102. i hrvatsko-dalmatinski kralj, potomak ugarske dinastije Arpadovića.

2. Стеван
    шта студираш?

Ahhaahhahahahahahaha

3. Prijateljski savet:
    Nemojte se zajebavati sa moderatorima, vi jebeni iritantni autori! Marvo!

4. Pitao bih: "šta sve može da se uradi za 900 dana u banu?" al' bi mi neki kreativan admin sigurno odgovorio banom od 900 dana a razlog bana bi bio "saznaj".

5. Slobodno pitaj, nema vise kreativnih admina

6. Oli neko kupit lumiu 535 ne merem izdrzat sa njom pozdrav prijatelji

7. Ne želim da saznam. Ajde ti napiši.

8. "šta sve može da se uradi za 900 dana u banu?"

9. Ćilmo dok je bio koliko ono meseci u banu: oženio se, dobio dete, a za 900 dana ihaaaj
    http://reactiongifs.me/wp-content/uploads/2013/08/jose-mourinho-giving-directions.gif

10. KOSMOPOLITA IMA MUDA!
    ADMINI JOJ TO NEĆE OPROSTITI!

11. Треба ми неки програм за едитовање снимака а да није говњиви ''ezvid'' који чак ни нема опцију да сачуваш снимак него га одма окачи на јутјуб- а кад уђем на свој јутјуб налог, преко којег сма и искликтао нешто у програму, тамо га нема
    ЕДИТ: говњивко га није ни окачио, нашао бих га већ у претрази

12. Do koliko mb/gb sme da zauzima? Besplatan? Kompleksnost programa?

13. Jankela, imaš PVT.

14. Treba i meni neki program za editovanje zvuka

15. 900 dana bana... Pa to mora da je bilo lepo vređanje. Ima li neko printskrin? Ko je vređan? Zašto? Dajte ljudi više informacija, da ima o čemu da se priča po forumima, ionako je paučina popala.

16. E, to ne znam; imam samo rješenja za aploud bluza.

17. 900 dana bana... Pa to mora da je bilo lepo vređanje. Ima li neko printskrin? Ko je vređan? Zašto? Dajte ljudi više informacija, da ima o čemu da se priča po forumima, ionako je paučina popala

Koliko znam, nije bilo nekog vređanja. Uglavnom je bilo dečije podjebavanje kajzena sa tim nekim hihih foricama koje banovana ekipa vešto baca.
    Čovek flipno, otero ih u kurac jer mu se može.

18. Aiii, znači gazda banovao. Dakle, nema pomilovanja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.