Разноразно питање

1. Fendere, otvoren ti je port 9704, trebalo je to da zamagliš da ne vide hakeri HP, sada je kasno :(

Da se vratim na pitanje: ne znam za avatar, ali promena nadimka radi sasvim ok.

2. kakav ti je ovo muzejski primerak fajerfoksa

Ма није мој, него ме мрзело да принтскринујем.

ne znam za avatar, ali promena nadimka radi sasvim ok.

Срећа те ми фали још само 23 одабране дефиниције до круне. Лололо

3. Probaj da pobrišeš kolačiće, mozda do toga zeza promena avatara.

4. Обрисао колачиће, али опет неће. Изгледа да инжењери још увек раде на ситуацији баш ударнички, 25 сати дневно к'о машине у Колубари. Лололо

5. Milos-88
    Probaj da pobrišeš kolačiće, mozda do toga zeza promena avatara.

nećeš jebati

6. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3097#post_3408150
    Skraćeno od skraćenice "Reg. exsp", što bi opet trebalo biti regionalni ekspres.

7. Што закључасте тему о рехабилитацији Ајакса?

8. Ја сам обрисао свој уводни и претпоследњи пост на теми, сувишан је.

9. Jesu li sve ove grupe protiv jaserstajna potekle sa vukajlije? Nekad imam osecaj da sve sto valja od srpskog humora na netu da je počelo odavde.
    Ps. Mada ova akcija ima vise da ih izreklamira nego da ih ošteti.

10. Koje grupe, ko je Jaserstajn?

11. Idi na pujo sotka i imas objašnjenje.

12. di su se ovi to izvredjali pa ih oceralo?
    zensko sam.

13. шта студираш?

(бановани су због ових последњих закључаних тема колико видим)

14. Стеван
    шта студираш?

pa valjda je logicno da studiram ekonomiju.msm ono.

jebeno vredjanje.trebalo ih je pobiti.

15. Sto su ovi banovani na po 900 dana brt
    Mnogo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.