Разноразно питање

1. Urna i urma
    Jedno je voćka a drugo ćup taj mali

2. ау сад сам гуглао бејби пиџн и у шоку сам

3. хаха и ја исто, мале голубове родитељи не пуштају из куће до пунољетства, ко расног

4. Ja sam jednog video, bio sam ubeđen da je neka druga ptica, sad znam da je to golub.

5. Al me puste da mi kurac pušiš autobuse :D

6. Koliko bi kesxa trebalo izdvojiti za putovanje na Santorini negde u toku sezone, poyy

7. Četri keša za Milančeta i mene

8. sa nekom vrh pickom ili..

9. koji najbolji način za ubijanje mrava? počeli da se pojavljuju oko sudopere jeboimsve

10. zna celtic, nešto s talogom od kafe, pa se izmeša s nečim

11. Kapune, evo protiv mrava, sve llijepo objašnjeno:

http://vukajlija.com/forum/teme/20334?strana=2377#post_2879241

EDIT: Kosmo upamtila recept ;-)

12. hhaha da l je realan fazon

13. Armine, pali sigurno, a znam kako zvuči na ovako ozbiljnom forumu :-)

14. jebem ti sunce, dođe mi da se svojevoljno kontaminiram mravima, pa da isprobam ovo

15. Ubiješ jednog mrawa koji je iz Batočine.
    Ostali mu odu na sahranu u Batočinu.
    Kraj.
    XD

16. besiti ih malim omchama

17. haha probaću ovo
    jel da pomešam ta 3 čuda pa da stavljam ili odvojeno? jel to bitno uopšte?

imam tipa pola cm razmaka između kuhinjskog elementa i sudopere jbg staro bog zna koliko godina i odatle izlaze
    ovi što su živeli pre mene u stanu su kulirali mrave bolelo ih uvo a mene nervira kada odem da operem suđe a oni jašu onaj sunđer ili krpe

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.