Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Је л' може да се изгуби чуло мириса и укуса и то ако је нос запушен 2 месеца? Али, као, тотално и заувек да нестане.
Dzaftara, ja mislim da je to kao i kod ociju.
Ako su ti oci zatvorene na vise od mesec dana, naravno da ces prvo losije da vidis i tako to.
Ja mislim da se postepeno vraca.
Moje misljenje..
Nego, opet moj buraz..
Sta mu je potrebno od wirelles opreme da bi hvato signal i to?
Mislim da ne može totalno da nestane, barem ne na taj način, možda može nekom povredom ili poremećajem.
Људи, то је нит' смрди нит' мирише. Полудећу.
Џаф!!!11 Ако је тако, понуди ми брак! Нећу морати више да се купам и перем зубе, а моћићу да пљугам по 4 кутије дневно! Плиз, остани без тих чула, како бих имао чему да се надам...
Јавићу ти, мачкице, ако тако буде. Односно не буде. :*
Е овако, имам сад једно ВАЖНО питање за модераторе. Наиме, синоћ на чет дође нека девојка сад дуплог, поче ту да прича како је неправично банована, ово-оно, па ко је бановао и тако даље. Све је указивало на још једну плачипичка причу.
Онда сам узео да погледам разлог бановања и видео, нешто типа: Давање плусева на спемерске не-дефиницији и тиме подстицање....
Који ЛОЛ јеботе. Јел то значи да је сада субјективна моћ модератора да одређују на које дефиниције сме плус а на које не? Да ли да у коментару од сада сачекамо одобрење? И шта су то спемерске недефиниције?
Ja bih te banovao jer koristiš lol u rečenici.
Modovi jebevam mater!
Admine ne brisimi postere!
Kreatori sa Vukajlije!!!11
Moderator sa Vukajlje
itd itd, kontam da se takve defke smatraju tim spemerskim nedefinicijama.
ali, davanje pluseva na ta sranje ne bi trebalo da bude za ban, ali sta ja znam, ja sam samo vagabundooo....
Па мсм да је написала афирмативни коментар на дефку ала модови јебем вам све живо и мртво, па су се увредили... КРАЈЊИ НЕПРОФЕСИОНАЛИЗАМ!
http://www.youtube.com/watch?v=gDDUDvnKoPE
Pravda za Cakanu jebote! Da l' ste normalni!? Ko god da je banovao treba da se kobejnuje jebote, čuj, dobila ban jer je pozitivno ocenjivala defke, e.
ако је истина, подржавам хуга, разлог за бан је обично говно. говнурда, тачније.
још треба да ми намећете критеријуме за оцењивање... е па курац.
едит: и сам волим да на неку идиотску дефиницију ставим плус, и да је похвалим у коментару. и шта, сад то није дозвољено?
Кад је мене прозивао кроз дефку онај бот, ја му дао и плус и афирмативни коментар и све. Увек се добро зезамо бре на тим стварима, нема љутње...
Ево га конкретан разлог за бан:
Davanje pluseva na spemerske ne-definicije i time ohrabrivanje spema i razvrata. Drugi prekrsaj.
"ОХРАБРИВАЊЕ СПЕМА И РАЗВРАТА."
Ево, сад баш гледам те банове. Ја не бих бановао због тога, али ипак у потпуности разумем колегу који је бановао и подржавам бан.
Шта који курац, неко истресе говна по модераторима уз најгоре увреде (без којих би се овај сајт распао, уговнао, попуцао по шавовима) и ти, као обичан корисник дођеш и прокоментаришеш ''Браво, царе, то!'' -- значи да се придружујеш вређању. Штавише, то је још горе, јер немаш муда сам да вређаш, него чекаш да неко други почне да вређа, па се само надовежеш.
Зајеби.
Ocenim definiciju, kliknem na komentare, izbaci mi na novoj strani da je neocenjeno. Ocenim opet, sacekam par sekundi, osvezim stranicu - opet neocenjeno. Ponovim postupak. Opet isto. Tek posle sledeceg pokusaja mi prihvati glas. Stranice se otvaraju kao preko dajal-apa da idem na internet, veza sa serverom je ocajna (i verovatno zato i prihvata glasove tek posle 5 minuta; ako i tada...). I to nije od juce. Malo je logicnije da se to vec jednom sredi, pa da se onda pravi 3d vukajlija sa specijalnim efektima, psihodelicnim pozadinama i cudima. Ili gresim...
Па ајде Џими и да јесте то рекла, него:
Ух, страшна ствар. Извређала вам све до аскурђела. Можда даје плус јер јој је занимљиво. Можда даје плус јер јој је такав хороскоп. Можда јер је лајкер.
Па ви сами негујете ону тему антимодераторске дефиниције, и после се буните кад је то људима занимљиво.
Није страшно три дана, преживеће, али да је бзвз јесте.
Тако је. Неће да јој шкоди три дана, а шта је она заиста мислила -- јебе се неком да гледа у пасуљ.
Па да, али не можете некоме да стављате туђе речи у уста.
preterujete u nekim stvarima. ozbiljno. mislim, vi moderatori, ne svi naravno.