Разноразно питање

1. E ovo što je enemy okačio je pravi način reagovanja na skidanje lajka :D
    -Skinuto mi je sto poena.
    -Skinut ti je lajk.
    -Ukrali ste mi sto poena, napuštam Vukajliju, doviđenja! :D
    Samo što modovi ne bi pitali zašto je to krajnji neprofesionalizam :D

2. E ovo što je enemy okačio je pravi način reagovanja na skidanje lajka :D
    -Skinuto mi je sto poena.
    -Skinut ti je lajk.
    -Ukrali ste mi sto poena, napuštam Vukajliju, doviđenja! :D
    Samo što modovi ne bi pitali zašto je to krajnji neprofesionalizam :D

Ахахааха, рекли би: Па кад професионално не јебеш! лололо

3. E da, zanima odakle onim retardima ideja da je Kosovo u sastavu Srbije od 1389. godine? Više puta sam naletao na takve komentare na raznim forumima pa me zanima da li su takvi ljudi jebeno retardirani ili samo retardirani?

4. Не разумијеем, коме? Којим ретардима?

5. Patrijotama u pokušaju koji misle da je Kosovo U SASTAVU SRBIJE od 1389. a nije da ih ima malo.

6. Па шта знам, ваљда мисле да смо пошто смо изродили Исуса Христа како Деретић каже, населили Београд. А онда је цар проширио царство до Москве, да би тек онда Лазар задао кобни удар Османлијама и заузео Косово... Што се уопште оптерећујеш тим амебама? х)

7. Јел се неко сећа оне рекламе о неком соку. Ишла је 96-97 године на телевизијском програму. Као неки човек зелен и пије тај сок па подригне. И сок је у тетрапаку колико се ја сећам. Има и неки ауто.
    КОЈИ ЈЕ ТО СОК?

8. Бипси лолололо...

9. Jel istina da Cipi zamalo da zavrsi u Mejdenima?

10. истина. није баш био толико близу, али је био у неком избору ужем, јебемлига како је то ишло.

11. Истина. Мејдени имали план да покоре вишемилионско српско метал тржиште и у ту сврху су хтели да мало прилагоде мелодије нашој публици, па звали врсног хитмејкера Чипија да им помогне. Прича се да су велике паре биле у игри, фазон Мејдени тражили да откупе његову Вино црвено, али Чипи је остао непоколебљив!

12. Čipi Mejdenima ručno motao magnete. Onda bi oni vikali: Čipije, ljubavniče! I pušili mu kurac ponekad.

Gde mogu da kupim municiju 6mm, i je l' mi trebaju kakve dozvole?

13. Šta bi sa onim Maestrom? Reko' viđela sam neku 'oćni skrndeljku, pa sam se setila njega, možda bi se uklopili, šta ja znam.

14. http://www.youtube.com/watch?v=WHBB0etxLyk&feature=player_embedded
    начи пре пар дана нико није знао, ај опет да пробам. КОЈА ЈЕ ОВО ПЕСМА НА ПОЧЕТКУ? ваше мало је неком пуно, дајте импулс животу!

15. фала торима, имаш читање од мене!

16. Јел сме да се отвори тема за дефке са ретардираним скоровима?

17. Је л' треба да се носи слика за вађење Бус плус картице или те сликају у ГСП-у? И је л' има гужве? И зашто су се људи побили испред Београђанке?

18. Kad i kako je nastala fora sa plavušama?

19. а шта је она заиста мислила -- јебе се неком да гледа у пасуљ.

Pička ti bre materina, a ko tebi daje za pravo da ti mene vredjaš? Izvini super-moćni-sveti Džimi, kad se vama digne kurac da se drkate onda je ovo ''jedan sasvim opušten sajt koji služi da zabavi i pouči'', a kad neko od smrtnih autora poput mene baci komentar iz drkanja onda sajt od jednom postaje Sveta Gora. Ma daj bre.

Prvo, bolelo me je savršeno dupe za taj ban. Što, ne mogu da živim bez vukajlije 3 dana pa ste mi zavukli stručno?!

Medjutim kad videh ovaj komentar tako dobih neodoljivu želju da te oteram u kurac.

I da, samo nemoj posle ovoga da mi kažeš - ''Ko si ti, vidi koliki ti je prosek?'' - jer si već jednom iskoristio tu bednu foru.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.