Разноразно питање

1. (гуглао сам циганско насеље у нишу, 'ладно им се циганско насеље зове Црвена Звезда, хахахах :Д)

2. Popusis mi kurac konjino, sta hoces?

Jebote koja si ti gnjida nije mi jasno otkud ispade ovde i zasto, koja ti je svrha jbt. Uzmi dedinu pusku sa tavana i ubi se.

3. Verujem da samo Šomi zna odgovor na ovo pitanje i da se smeje kako lomite glavu da za 20 minuta naučite nešto što se uči godinama i da pritom to znanje njemu prenesete.

4. а па нећемо сад да се вређамо... инжињеру.

5. Necemo... Beskorisna maso govana sto misli da je to sto sam napisao inzinjer neko hvaljenje jer je u zivotu gnjida pa za njega jeste.

6. Ovi što najviše napušavaju kurcem uživo ne bi smeli da povise ton.

7. па није баш тако. мада то је само моје основношколско мишљење, не знам.

8. Sta nije tako, sto sam napisao svoju profesiju, da nisam ekonomista, ko da sam napisao moje pekarsko/molersko/pravnicko misljenje?

Kazem da nisam ekonomista i nije utemeljeno na nekom predznanju nego nako procitao sa vikipedije pa jedem govna ovde.

9. To sto tebi to izgleda kao nesto nedostizno i vrhunac u zivotu kojim se neko hvali, jebi ga.

10. poruka za Mickey Savage:

šta mi podjebavaš sms-ovima usta te jebem

11. а бре целте спрдам се само јебемти да л' си реалан јеб'о га ти. зато се и спрдам, зато што прелако планеш кад ти неко дирне у швицу и професију.

и јесте, недостижно ми је, ја сам морална гњида са 4 разреда основне школе :(

12. и извини, посветио бих ти још пажње, али сам окупиран чишћењем опанака, па ми је мрско да се препиремо дуже.

13. Prelako planem za bilo sta ovde, sta si ocekivao?

14. PLANE KO LICNA! (kapiraš celt=elektricar)

15. Pa jbt dionisio o tome i pricam, napisao to da ne zvuci da se mnogo razumem u temu nego u bandere.

16. celt, ako bih bio u prolazu kroz zurič, da li bi me ugostio na par dana(mislim na neki dušek na naduvavanje za noć-dve i eventualno jedan ručkić) :)))

17. Nije električar dok ne stavi dinar 'mesto izgorele licne. BOKTENEJEBO i današnjih majstora, treba kuću da zapalim.

18. Si ozbiljan radjard?

19. hvala stevane, nisam stigao ni da ti se zahvalim!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.