Разноразно питање

1. gleam sad nesto vezano za celu ovu nato frku, znao sam da nas svi iz okoline mrze, ali nisam znao da su svi u natou jebote

madjarska, rumunija, bugarska, grcka, albanija, uskoro crna gora, hrvatska, slovenija i bosanci su poceli ove pregovore sa evropskom unijom, nece to jos dugo i mozda nerealno sad izgleda i pristupanje EU i natou sa celim tim stanjem u kojem je BiH, ali opet...
    i ima ovo ko ima partnerstvo za mir
    http://i.imgur.com/wFZ4Qix.png

eto tu i makedonije i cg i bih

sve da se krene sa pretpostavkom da su to najveci zlikovci, terorisali nasu zemlju ubili nevine, ne smemo im nikada oprostiti itd. sta je zaista pravi potez ovde uraditi, odrzavamo neku jbn neutralnost nekako izmedju natoa i rusije, ali to nece moci tako, kako zamisljate srbiju za 10god, da li cemo i dalje moci ovako ili cemo morati da odaberemo stranu i sta bi trebalo da odaberemo i zasto

2. ma sprdam se, mada planiram neka omanja putešestvija već dva meseca

3. pozdrav radjard možeš kod mene u innsbruck 3 i po h mit dem zug do zurich ima topla postelja uvek i osmeh

4. beni nema te na fantaziju il sam nik zaboravio

5. ima me brt, zlopatim se, 19. sam. gledam kao h2h da se probijem do 8. ako budem mogao nekako

vratilo mi se sve za prošlu sez

6. danke, lieber beni, z. te na skayp kad rešim

al ćemo da se davimo u kobasicama ;))

7. beni benasi, eh kakav je to muzičar bio... podsjeti me beni na njega

8. Sinoć sam se ubio ko mazga, sad ležim u krevetu prikovan. Bukvalno ne smem da se pomerim, glava mi puca. Jedanaest sati nisam menjao položaj, kao invalid sam.
    Jel pametno ponovo popiti malo rakije da dođem sebi? Stoji mi na stolu, čim je pogledam, ispovraćao bih dušu.
    Kažu ljudi tuk na luk ovo ono...

9. Smeš domaću rakiju do 3 čašice.

10. mozes malo uzeti kada si jos pjan kada ustanes.da se polako organizam navikne bez cuge.
    ovo sto ti osecas je hevi mamurluk,ne pomaze vise mala doza cuge.kapiram da bi se samo ispovratio.
    ako se ustane bez tegoba posle cuganja,samo malo zvajznut,onda se uzme malo cuge.ako se ustane sa bolovima,onda je mamurluk i mos ga jebati.voda,corba,drkanje,spavanje.

11. Trebalo je da se naločeš vode pre spavanja, bar 1.5 l

12. Nema tu neke pomoći dok ne iskenjaš pijano govno.

13. Kako vam se čini ova brzina neta na fonu? Zaista se ne razumem..
    http://m.imgur.com/oywrM1o

14. Dobra je. Ne treba ti veća

15. meni toliko na kompu.
    i sasvim je dovoljno.

16. Kako se liječi život i koji je lijek život?
    Da li je život uopšte izliječiv ili je prosto hronično stanje?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.