U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
KOKO KOŠTA TEČA GAMBINO DA SE IZNAJMI ZA JEDNU SVADBU PITAM? SVADBA JE POTŠATROM AL KLASA, KAPIRAM DA JE FLEKSIBILAN JBG, NIJE ČOLA.
Zato sto je lik koji moze da ti je sredi bivsi repstativac u dzudou, vodio je(nju i te ostale) u dubai na te fotosesne(u stvari na druzenje sa seicima pa ako oce mogu i da im daju picke za bonus) pa reko mozda ga znas ili imate neke zajednicke prijatelje pa da ga cimas. Njegov mladji brat mi nekad bio vrh ortak al.sada ga ne bih cimao ni za lek
Onda ga valjda znam jebate sve :D
JEL ZNAŠ TEČU GAMBINA?
Jebem vas, zainteresovali ste me sa ovim 3d kurcima, koja je razlika između c4d i blendera? Šta je jače, šta lakše, i da li su oba za iste stvari?
I kako najlakše naučiti osnove u ovome? Ne mislim da pravim novi LOL (zdravo drugari kako ste), al mi se čačka ovo do jaja.
Hahah pa pročačkaj to do jaja xDD
Hahhaha
ahhaahah
hahahah
Prošlo je 10 minuta, valjda je pročačkao.
znate li neki dobar kafic/pab u bgu gde moze da se prati tekma veceras?
da nije sportpab i gooners
Koji deo grada jbt?
Je l znaš Markonita u bgdu? Kod njega u kafiću možeš
Dođi u "Smiley", pa taman i da se upoznamo.
T pub mislim da se zove,bio jednom ok je za gledanje tekmi..
Dođi u "Smiley", pa taman i da se upoznamo.
ideš u kurac, deset zvanično LGBT lokala u najužem centru grada
i posle srbi homofobi
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201109/276767/ma-ko-kaze.jpg
Ganers najjače mesto za drkanje arsenalovaca, koliko naloženih glava tamo dolazi, uživanje će biti gledati ih kako pene večeras.
Imaš kvins pab u istoj ulici gde je ganers, samo sa druge strane
Bio neko u britis pabu u balkanskoj?
лолчина у београду паб са наложеним арсеналовцима, јел сте ви неки енглези шта?