U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
јел се тучете штаповима кад дођу ливерпулчани или манче и гађате столицама други паб
јел у пабу наручите пинту, а?
јели?
јел носите крем мантиле, левиске и фред пери патике?
ви сте неки грин стрит хулиганс, м?
јел пијете чај у пет док на тацни стоје бисквити да се послужите?
Može, X caffee u Hadži-Đerinoj.
Bio neko u britis pabu u balkanskoj?
imaju dobra piva i stalno imaju neke akcije da je neka piva prejeftina, mada to meni, a ni tebi verovatno, nije presudno jer imam mnogo para
samo što je premalo i nemaš de da prdneš i msm da nemaju tv
Ja prosao neki dan i vidim paulaner reklamu ispred pa reko da pitam, idem samo na mesta de ima paulaner, naravno da mi cena nije presudna malena znas da serem pare ne?
Koliko se kreću cijene točenog Paulanera kod vas?
Imamo i bolja i jeftinija piva od vas hahaha
ahahhahaha
Kirilik Šomi, da, zaista rade sve to.
Inače je dobro kod Ganersa to što imaju oko 300 vrsta piva i nije ni loše tamo otići bilo kojim danom kad ne igra Arsenal. Sećam se da nisu dozvolili da se gleda polufinale EP u košarci jer su tobdžije tad igrale sa Dinamom Zagreb
Haha somi objasn
Paulaner 200-250 zavisi gde
ja jednom došao u samopivo
1. naručio erdingera, super mi legao
2. burazer mi kaže, što piješ ta gowno, ja kažem, ne znam za bolje, on mi naruči neki brewdog ljubazni
3. pijem brudoga i jako sam zadovoljan
4. posle toga naručio još jednog erdingera
5. ostavio pola jer mi je bio ko kurac
Neka proba neko ovu šemu, korak po korak, ako ne batali pšenična, ja mu refundiram pare za ta tri piva
pšenično pivo gowno paulaner gowno erdinger gowno
Ti kao da si na kraju ipak otišao s remeom na ono pivo, pa si pio jedno, pa drugo, pa opet prvo da bi shvatio značaj prvog nakon popijenog drugog hahah.
aleksandre, koliko imas potvrdjenih ubistava?
3.6 i dve pune liste za odstrel.
што је најјаче вероватно и јесте са ремеом пио чим помиње брудога
пауланер јебе
Hahaha radoje
I dosta je bolja koka kola od golf kole eto dobrog saveta