Разноразно питање

1. Mene nije Žajk izjebo. Poslo mi pvt da ne uplaćujem ono ni slučajno. I da ćutim. Reko' ok.

2. али дојава из аргентинске лиге је тетралол. Шта им је рекао, да има рођака у Буенос Аиресу који је фудбалски судија

3. Možda ih je Žajkara izložio da je u kontaktu sa praunučetom ustaškom emigranta, sa nekim Dijegom Luburićem npr.

4. a što lepo ne pređete na neku glupu kladioničarsku temu?

5. Haha ajd ne kenjajte nije rekao ništa i bole me kurac odakle mu
    Kad neko pomene dojava nekó reče da se osećam ko debeljuca maleni u prodavnici skatkiša. Prosto je

6. Kosmo, Mitke je raznorazno pitao o čemu se radilo sa Žajkom.

7. улоговао сам се да кажем чулету да је цар.

чуле ти си цар.

едит: и да питам космополиту шта значи глупа тема и зашто је кладионичарска тема глупа?

8. Nije tema glupa, glupi su oni retardi što tamo postuju. Lol, nubine jedne kockarske.

9. Зашто је Жајк и даље у бану?

10. Možda ih je Žajkara izložio da je u kontaktu sa praunučetom ustaškom emigranta, sa nekim Dijegom Luburićem npr.

Da, ili sa Juan Victorom Gutichem, koji nosi dedino ime :-)

11. Može li neko da me spoji sa Kosmopolitom?

12. don brate, imate pet kladioničarskih tema koje su glupe ko kurac, jebote pa više ja od vas znam o klađenju, pojma nemate. i sad i ostale teme zatrpavate nešto kvote kurac palac.

13. Kosmo da nemaš neku dojavu slučajno? :-D

14. Daj neki prelaz treća liga Vijetnam. XD

15. boh, ima za tebe u pvt

16. Nervozna je nešto moja ljubav

17. Kladionica je glavni izvor primanja ovog sajta!

18. Može neko da mi turi link one teme gde se pojašnjava zašto Džela kuva spermu, zašto Stevan bije kevu i tako još gomila tih Vukajlijaških sprdanja?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.