Разноразно питање

1. Zahvaljujem... moze se tu gadjat 10 parova s 5e a? :D

2. Može i 9 doći a deseti biti dvojka 0:1 XD

3. Chule,
    Ako dodje sve jebe ti se

4. Pa pitam, jer ima ona fora da ako znaš kucača tiketa da ga neće mrzeti da ti kuca i sistem na parove, a na sistemu bude jača kvota ako pogodiš sve, mislim da na sistemu za parove možeš samo 2 igre.

Tipa:
    PAR1-PAR2 0-2 i 3+
    PAR3-PAR4 0-2 i 3+

Itd. Samo ne znam je l' možeš ove dve da upariš u sistem, ako možeš eto vam fora da uvek dobijete lolololo

5. I da kvota bude 1,5 staviš 10 parova i 1000 dinara i boli te uvo, uzmeš 15000 nit kop'o nit or'o.

6. Koliko si iznubovao sa ova poslenja dva posta...

7. Chule37, agent bezbednosne informativne agencije i autor na Vukajliji misli da možete zajebati kladionicu.

8. Pupet, ako ne znaš za mogućnost igranja sistema na paru, trebao bi da se odma posavetuješ sa svojim kucačem tiketa.

Znam da može, al' ne znam koje sve igre možeš upariti, ja sam obično to igrao kod drugara koji kuca i to sam uvek igrao da pojačam kvotu, odigram 1-13+ i samog 1 il' sam 3+. Na tiketu piše nešto ovako:

Par1 - Par2 sistem 1/2
    1-1 i 3+ (2,4)
    1 (1,5)
    ukupna kvota: 3,01

Sad ne znam koliko ti tačno umanje, al' ne preterano. I neće svako da ti kuca, jer ne znaju svi šifru za to. On me je bio naučio šta da se kuca da znam šta da kažem ako ne zna ovaj što kuca a nije njegova smena, znači kuca normalno iz 1-1 i 3+ i onda stavi znak koji kuca za sistem i onda ukuca šifru za 3+.

Inače ovo ne uče kucače tiketa, već je njemu bio neki lik to tražio, on zvao podršku da bi dokazao da nema ta igra, podrška mu dala šifru, i onda i on počeo to da igra, jer do jaja je igra.

Ukoliko znaš nekog kucača tiketa i dobar si sa njim reci mu da proveri, ja sam tu igru igrao u Fer-u i Premier-u, ima i u ZeroBetu al' nisam igrao, verujem da ima u PinBetu (jer je isti gazda kao ZeroBet) a ako ima u tim kladionicama, moralo bi da ima i u ostalim.

9. Ma ima to, sastavis kuci i das mu kod tiketa, nema sta da ne zna. Ali si iznubovao sa ovim da odigras 0-2 i 3+ i da budes u plusu.

10. Probaj to da odigraš, i seti me se kad budeš napisao knjigu "kako sam zatvorio kladionice na prostoru bivše jugoslavije" lolololo.

11. Ali si iznubovao sa ovim da odigras 0-2 i 3+ i da budes u plusu.

Ima ova fora, kad je velika razlika u kvotama u dvije različite kladionice. Rijetko se dešava, ali ima manijaka koji i to uprate. Npr. u jednoj kladionici odnos bude 1.8 i 1.9, a u drugoj 1.6 i 2.5. Uplatiš 1000KM na 1.8 i 800 na 2.5. Ako prođe ovo drugo dobar si 200KM. Ili na nuli.

12. Možda je i Čule DB isto napisao, mrsko mi čitati.

13. Nisam, pisao sam o mogućnosti da igraš sistem.

To tvoje je bolja fora, al' to da igraš sa ulogom ispod 10000 ne isplati se. Trebao bi i uzeti liste iz dve različite kladionice pa gledati gde se to može upotrebiti. I bio bi u problemu ako se promeni kvota dok ti odeš iz kladže u kladžu.

14. Ima ova fora, kad je velika razlika u kvotama u dvije različite kladionice. Rijetko se dešava, ali ima manijaka koji i to uprate. Npr. u jednoj kladionici odnos bude 1.8 i 1.9, a u drugoj 1.6 i 2.5. Uplatiš 1000KM na 1.8 i 800 na 2.5. Ako prođe ovo drugo dobar si 200KM. Ili na nuli.

solidna nelogika

15. Igraš igrača +11.5 u mocartu staviš 1000 evra i igraš u sokeru istog -12.5 1000 evra i on da 12 poena i ti dobar 1700 evra ovo je najbolji sistem nek puši govno kome se ne sviđa da mu ovo prođe ok?

16. To tvoje je bolja fora, al' to da igraš sa ulogom ispod 10000 ne isplati se.

Znam, ali je dobitak siguran.

Trebao bi i uzeti liste iz dve različite kladionice pa gledati gde se to može upotrebiti.

To i rade, jbg :)

I bio bi u problemu ako se promeni kvota dok ti odeš iz kladže u kladžu

Jbg, kod nas su vrata do vrata, pa se može lako stornirati, ako se desi takvo nešto.
    Sjećam se da su tom liku uveli zabranu klađenja, misleći da ima neke dojave.

17. Pa da, više od dva kola ne bi mogao profitirati.
    Ja sam znao lika iz Nove Pazove koji je uplaćivao tikete nekom liku iz Batajnice koji je imao zabranu klađenja i dobijao 10% po tiketu, sve dok nije uzeo jednom ceo dobitak, pa mu ovaj poslao likove da ga malo izgaze.

18. ви се толико разумете у кладионицу да сте дозволили да вас један жајк навуче ко мајмуне

19. Takoe. Odbanobati žajka a banovati sve koji su se navukli na njegovu dojavu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.