U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Što ne bi valjalo? Ovi Srbi sve neke mulje vide, Bože sačuvaj, pa nisu svi cigani ko mi, NEKI RADE DA ZARADE.
Es-Selamu alejkum.
Ja i moj muž živimo u Austriji, a njegov brat u Bosni s vremena na vrijeme dođe kod nas da bi radio na crno. Moj muž radi po čitav dan, a djever jer ne može lahko naći posla na crno, uglavnom je u kući sa mnom po cijeli dan. Doduše ponekad izađe. Je li u redu da djever boravi u kući sa mnom bez prisustva muža? On jeste brat mom mužu, ali ipak je muškarac. Meni je stvarno neprijatno po cijeli dan biti sa muškarcem koji mi nije mahrem.
Ja ne mogu rahat otići u kupatilo, ne mogu se presvući, ne mogu preći preko sobe. Osjećam se ko da sam na ulici. Šta da radimo, Allah vas nagradio.
Jebite se, samo pazite da vas ne uhvate.
Vladimir Putin, kopira pitanja iz časopisa "BRAVO alah edition".
hahahaahh
bravo je gej.pravi muskarci citaju huper
Sta pokloniti zeni ajmo brzo bez trola bez donjeg vesa bez cveca bez kniga i nakita
deo svoga srca
цело срце
Inace Putain, probacu da odgovorim.
Alejkumusselam ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Hvala Allahu i neka je salavat i selam na posljednjeg vjerovjesnika, a zatim:
U vjerodostojnom hadisu kojeg bilježe Buharija i Muslim u svoja dva Sahiha od Ukbe b. Amira, radijallahu anhu, se prenosi da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: "Čuvajte se ulaska kod žena". Pa reče neki čovjek od Ensarija: "O Allahov Poslaniče, a šta je sa djeverom (el-hamvu)?" Kaže: "Djever je smrt".
Kaže imam Nevevi u svom Komentaru Muslimovog Sahiha (7/308): „Riječi 'Djever je smrt' znače da je strah od njega (djevera) veća od straha od drugih ljudi. Zlo i fitna koji se mogu očekivati od njega su veći zbog lakše mogućnosti da on dođe do žene (supruge njegovog brata) i osami se sa njom a da zbog toga ne bude ukoren, za razliku od muškarca stranca. U hadisu se sa riječju 'el-hamvu' misli na muške rođake muža mimo njegovog oca (djeda pa naviše) i njegove djece (unučadi pa naniže). A što se tiče oca (djeda) i unučadi (praunučadi) oni su mahremi njegove žene i njima je dozvoljeno osamljivanje sa njom, i za njih se ne može reći da su smrt. Nego se pod 'el-hamvu' misli na (muževog) brata, amidžu i njihovu mušku djece i njima slične koji nisu mahremi. Običaj ljudi je da su nemarni i popustljivi u ovome, pa se djever (i njemu slični) osamljuju sa suprugom brata, a to je smrt. Njemu je preče to zabraniti nego muškarcu strancu zbog onog što smo spomenuli“.
Prema tome, nije dozvoljeno da ostaješ sama sa djeverom u kući. Drugim riječima, tebi i tvom mužu nije dozvoljeno da omogućavate njegovom bratu da boravi u kući sa tobom kada nema tvog muža. Čak i kada ima tvoj muž, ti ne treba da sjediš u istoj sobi ili prostoriji gdje ti je djever.
Ve billahi tevfik.
Hvala brate, imaš potencijala da pređeš u pravu vjeru! Allah te nagradio!
Sestri Putinki ću samo kratko reći: Tuđe kome je slađe, u Džehennemu će pravdati svaki svoj počinjeni haram, te kod Zaqquma na muke doći. Ostani ustrajna i čuvaj se Džinna! Audhu Billah!
Brat Ibn-Seltiq
Brate Ibn-Seltiqe, vidim da si istrajan u vjeri stoga jako cenim tvoje uvek mudre savete! Nagradiće te jedini!
Slusao sam jednog Imama pre nekih nedelju dana, mlad decko sve objasnjavao kroz 1 i 0. Ukratko kaze porodica, novac, uspeh, auto, stan, sve su to 0. Kada stavis sve te nule jedne pored drugih imas 0000. Jedina stvar koja je jedinica je vera. Kada imas veru imas 1000000000.
Jos je objasnjavao kako je allah milostiv to cu drugom prilikom da vam objasnim.
Sestro Putinko, pravoverna kuća mora biti odeljena na selamluk i haremluk, žena ne sme boraviti u kući i sa kim sem svog supruga. Ljudske predstave su haram, te ti se preporučuje da promeniš avatar i uopšte ne boraviš tamo gde se predstave upotrebljuju, radi izbegavanja obožavanja idola. Tek ćeš tad moći da kažeš "alhamdulilah".
I nema potrebe za naglašavanjem da si izbosne, to se već vidi po tome što si napisala "es-salamu alejkum".
kako da promenim malu bebu bohora, zar tek to nije haram
hvala na odgovoru brate, apelovaću kajzenu da ti omogući promenu nadimka u sultan
Oooo allaha mi tvoj opis profila....
S koje strane monitora vam stoji lampa?
Desno