Разноразно питање

1. Kako da proverim da li je račun u VoBan aktivan, a da ne idem u banku, jer nemam vremena, treba mi do kraja večeri. Ima li neki sajt? Predpostavljam da je kasno da ih zovem, imam račun otvoren, ali ga nisam koristio (osim za neke pare od osiguranja, al' od toga je prošlo skoro dve godine), za ostalo sam koristio usluge druge banke.

2. ne znam @korisnik Chule 37

3. čule, pozdravi tatu;-)

4. Ne zna niko, čak sam zvao lika iz banke kaže mi imam na kartici rok trajanja iste i da tu piše koliko važi, nisam našao to. Sad moram u ponedeljak do banke smrdljive. Zna li neko da li ću moći da imam isti broj računa? Ako ne, onda sam u problemu.

Kosmopolita, kad ga vidim, imamo puno obaveza pa se ne viđamo.

5. @autor i korisnik sajta Chule37, i dalje ne mogu da ti pomognem, jer se ne razumem u to.
    Srdačan pozdrav.

6. Ma račun ti ostaje baš zbog toga što su banke u srbiji teške secikese. Čekaju u potaji da ti legne neka lova pa da ti naplate održavanje. To neka te ne brine.
    Kartica... Hm... To već ne znam.
    Piše ti na njoj.

7. Hvala na informaciji, ništa onda u ponedeljak u banku.

8. @korisnik Chule37, ima li mene na Vašem avataru?

9. Moraću da vas razočaram, ali nema vas.

10. Kako da imam tri definicije dnevno da napišem? Da li je to moguće? Hvala.

11. uđeš sa glavnog naloga. nema na čemu.

12. uđeš sa glavnog naloga. nema na čemu.

Aman devojko ovo mi je jedini nalog.

13. DA MI PROBAŠ MALOG HAHAHAH

14. Arkan se vratio

Sigurno ugledao nov Grundig TV pa doletio

15. Stevčo Smetalo dođi i objasni Usnici o čemu se radi hahahahha

16. SELTIČE VIŠE POŠTOVANJA ČOVEKU ZBOG KOGA IMAŠ DRŽAVU

17. Zbog Arkana najmanje imam državu. Oni zbog kojih imam državu danas više nema.

18. KAKAV NEMAČ POJMA ŠTO JE OVO

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.