Разноразно питање

1. Smanji slova da ti ih ja ne smanjim.

2. Hahahahaahagah jebemti

3. Lol Arkan. Da l' se ljudi i dalje istinski lože na njega kao patriotu? To je tako 95-a.

4. Zato je totalno u duhu 2016-e doci sa mentolskog naloga i "loziti" ljude da radis u db-u

5. Nit je mentolski nalog nit je loženje, i savršeno je u duhu 2016-e.

Mentolski bi bilo da sa 27 godina pretim po forumu da ću nekog prebiti, a loženje bi bilo da pomislim da imam šanse nekog da prebijem.

6. PRETIŠ MI BOSANAC?!?!?
    ČULE NA DOBROM PUTU SELTIK DA POSTANE
    ČULETA I SELTIKA ZATWORIO BIH U SOBU I DAO IM JEDNU ZVEČKU

7. I izađe Kornelije iz zida i popije im duše i vrati se u zid sa zvečkom

8. Pišeš "w" umesto "v", je l' si ti žena?

9. CHULE AKO ZHENA I OWOLIKI KURATZ PA JA NE ZNAM ONDA

10. Dodji chule mali chule

11. Nemoj pseto nemoj danas.

Bohore, zašto si se uvredio? To je bilo pitanje opšte kulture.

12. Chule oće me mobilisati?

13. http://i.imgur.com/6mc6ooQ.png
    лол мислиш да икога боли курац за тебе јадо

14. Ahahahah ovo je pozdrav za onu opkladu siso koju nećeš da ispuniš!

Ali si ipak ljudska veličina!

15. Upravo mi je nešto eksplodiralo u sobi, jačine upaljača/petarde i sevnulo narandžasto, i nema ničeg sve sam pretražio, šta to može da bude? Znam za loptaste munje, al' to samo kad je nevreme i na otvorenom. Zatvoreni mi prozori i sve, sreća pa nisam bio sam u sobi pomislio bih da sam lud.

16. Ako si bio sa nekom ribom u sobi onda to iskre pucaju medju vama

17. BRATE MOSAD ŽELI DA TE UKLONI

18. Loptaste munje itekako mogu da uđu i u stan, postoje svedočenja da su bukvalno prolazile ljudima kroz kuće, na primer uđe na vrata i onda je npr. ćale prati i otvara joj vrata kroz kuću i na kraju otvori prozor na kupatilu i munja izađe.
    Ali mislim da nije kod tebe munja, nego možda si izmislio sve to

19. Hahahahahahahaha.
    Upravo sam ustanovio šta je sevnulo, sevnula je utičnica jebena ili ne daj Bože kabal u zidu, jer je sijalica pregorela u drugoj sobi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.