Разноразно питање

1. Ima li ovde ozbiljnih medicinara medju autorima?
    vejvrajder stop

2. CapooN, ovo je tema o arkanu

3. Labokv, da l' me stvarno teraš da krenem da ti kucam sad kako je krenula ta priča saradnje kriminalaca i DB? Kažem ti lepo, Arkan je bio njihov, nije imao podršku u smislu radio je, pa im davao tal, ne, on je bio njihov (ne od početka njegove kriminalne karijere) ali taj "slavni" deo je radio kako oni sviraju. Kriminal bio legalan, i na svakom koraku, i ti se pitaš zašto je DB trebao jedan Arkan? Pa da plaši nove klince, da će ih Arkan ubiti, da ne možeš tek tako da se pojaviš sa pištoljem, itd, itd, i onda su većina njih prestali da glume kriminalce. Pogledaj Arkana, on je propagirao tu neku priču kao sport, patriotizam, takoreći prave vrednosti, otprilike nešto kao Kristijan što sere sad po tv klincima da ne budu kriminalci i to. Znači DB je imao ogroman problem od polovine 80-tih sa porastom kriminala, i trebao im je jedan Arkan koji će da bude strah i trepet. Što se tiče jačine Arkana i jačine Zemunaca, evo ti Legija, prvi čovek Arkana na ratištu, je čim se vratio sa ratišta počeo da radi za Zemunce, zašto? Hm, sigurno jer je Arkan bio mnogo jak kriminalac, toliko je bio jak i strah i trepet za nekog ko ga najbolje poznaje od svih, da mu je jeb'o ženu bez problema kad je ovaj umro, i to nije ni iz crnine izašla. Kažeš kakve veze ima što ga je DB čuvala, pa svaki kriminalac ima nekog, gledaj oni su imali njega, ne on njih, istina je da su mnogi kriminalci imali nekog, ali imali da l' ucenom, da l' kešom, da l' nečim sasvim drugim, ali ti kriminalci su imali nekog u šaci, a Arkan je bio u šaci DB-a svojevoljno, pa nije tajna da se Arkan 90-tih vozao službenim kolima po BG s' rotacijom.

4. Cule jel imas nedje sliku sa pozadine tvog glavatara...ovako zamagljeno pa samo samo uspio par tudjih glavatara raspoznati...kao sto su fender, kosmopolita...blek hol. radjard...rezerovar dog...
    Koliko ste ih vi prepoznali napisite u anketi ispod!

5. Senzacionalne informacije, 96 lvl Pentagona

6. Zanimljiva činjenica u vezi mog avatara:
    Nema Kaizena.

7. ja nisam siguran dal sam bje moj avatar na tom avataru ili neko od fazon 180 hiljada korisnika ovog avatara xdd

8. Pa da plaši nove klince, da će ih Arkan ubiti, da ne možeš tek tako da se pojaviš sa pištoljem, itd, itd, i onda su većina njih prestali da glume kriminalce

dal ti stvarno verujes u ovo sto pises.znaci arkan je radio na suzbijanju kriminala i klinci su se plasili da krenu tim stopama.cule 90ih je broj kriminalaca bio visok kao nikad
    A sto legija nije jebo cecu dok je arkan bio ziv?tvoja teorija je da je ceca morala da se kara sa legijom i ostalim kriminalcima da joj ovi ne bi pokupili pare.PA CULE JBT pa jel ti mislis da sex sa cecom vredi milione?znaci legija je pre odabrao da kara ceccu nego da uzme milion maraka od nje/u fazonu neka ti ceco milion maraka necu nista da ti uzimam ali da mi ga ispusis i tako je ceca sacuvala bogatstvo

9. Ollaniče, nisi ti... još... ovaj ima bradu.

10. prestali da glume kriminalce a u to vreme je svako stariji od 10 god glumio kriminalca.arkanova misija uspela

11. Labokv, da l' si svestan da je Ceca u to vreme bila trofej? Pa Legija se kurčio da je jebe. Njima je to bilo dovoljno da se lože da jebu "prvu damu" Srbije. A pare bi joj oteli da nije odigrala njihovu igru.
    Što se tiče suzbijanja kriminala, veruj mi da nije bilo njega, mnogo više bi bilo i ubistava i tih novih klinaca kriminalaca, čak i njegova smrt je pokazala da se kriminal ne isplati, sad je opet bio porast kriminala, i gle slučaja opet se pojavi neki poznati kriminalac da sere po tv nešto, i da ga budu pune novine, slučajnost? Ne bih rekao.
    Što se tiče Luke Bojovića, on je posebna priča, znam ljude koji su bili dobri sa njim, to jest' i dalje su, kažu da je bio fin mladić, tako da sumnjam da on stvarno vodi sve te klanove i ostalo, to je sve priča rekla kazala, nigde neki čvrst dokaz, Sretko Kalinić rekao, mislim da molim te, taj bi rođenu kevu odao samo da mu smanje robiju. I da evo sad me on podseti na to loženje među kriminalcima da jebu jedni drugima žene, zbog toga su se i pobili i "odali" lokaciju, znalo se gde su, ali niko nije hteo ništa da preduzme, jer su se "pritajili" na našoj teritoriji. Uglavnom, to sa Arkanom je sve bila igrica DB, bilo bi lepo da su mu dozvolili da stvarno ode da živi na Kipru, jer je odradio posao, ali jebiga.

12. luka bojevic fin decko, neko izmislo da je on kriminalac bas zato sto je mnogo fin heheh jbt kakve teorije ti imas, tako lude stvari sam citao samo u zoni sumraka.sotona izvrsio samoubistvo i druge price

13. Interesuje me ako je neko imao slican problem.
    Imam migrene koje zapocinju vizuelnom aurom. Ono privremene smetnje u vidu ili slepilo. Nakon toga glavobolja kojoj ni jedan lek ne pomaze. Desava mi se poslednje recimo 2 godine. Bila je pauza od oktobra do februara kada mi se ni jednom nije desilo i onda od 28og januara do danas oko 10 puta.
    Odradio dopler i magnetnu rezonancu, svi snimci su uredu. Kod krvi su mi otkrili da mi se nesto sporije zgrusava krv ali kao to nije uzrok, a ne znaju sta jeste.
    Ne postoji sablon javljanja tipa da ga povezem sa fizickim umorom jer se letos nije javljalo u periodu kada sam prepodne radio, uvece trenirao.
    Ako je neko imao slicna iskustva ili neko od njegovih poznanika/rodbine pa zna neki dobar lek protiv bolova neka mi se javi pls.
    Pozdrav

14. brate,to je nesto mnogo ljuce od obicnih migrena...slepilo jebeno...pa cim ti se desava i jedne sekunde da oslepis to je ozbiljan alarm brate

15. Ne desava mi se slepilo ali se nekim ljudima desava.
    cuvajte se jako je ljuta slika
    jako
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    http://i.imgur.com/N6vEMPY.jpg
    meni ovako zapocinje

16. da li si probao neki alternativni vid lecenja?
    probaj otici kod homeopata.nes nista izgubiti.sem malo para,a mogu ti pomoci.dosta ljudi je uspelo da zaleci odredjene tegobe koje nisu mogli oficijalnom medicinom.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.