Разноразно питање

1. ne boj se neću ti ništa treba mi rame za plakanje

2. nemas pojma cule.arkan je radio sta je hteo jer mu je sve bilo dozvoljeno, nije on bio nicija marioneta nego kriminalac koji imao podrsku politicara.ti kako pricas ispada da su njegovi vojnici imali vecu moc od njega.mnogo si poceo da lupas, sad sumnjam i za ono sto si pricao o tvrdoj vodi i kafi.samo neko totalno neupucen moze da kaze da je arkan bio niko i nista.bio je glavni neko vreme i to je to

3. i dobro je pevo rokenrol

4. Labo, nisi dobro razumeo o čemu ti pričam, Arkan je bio dobar radnik db-a, a kao kriminalac i nije bio baš takav don, jednostavno čovek je imao leđa db-a bio je njihov miljenik (ne svih članova, al' od ovih glavih jeste) i svi ti iz podzemlja su to znali, zbog toga je Arkan bio taj nazovimo don, iako je bilo dosta jačih faca od njega, al' on je bio kriminalac koji je bio db-ov agent i ti šefovi su ga voleli kao sina jedinca, jer je radio sve što kažu, pa je dobio te beneficije, naravno da Ceca nije pametno odigrala ne bi imala ništa sad, i znalo bi se odma da on nije bio toliki don. Zašto nije bio don? Pa zato što su u njegovo vreme postojali i surčinski i zemunski klan, kao i mnogi drugi (da ne nabrajam) oni su pravili prave pare, verovatno znaš da je Legija dobio zadatak da osveti arkanovu smrt, da bi se pomislilo da je on stvarno bio don, onda Legija kaže svojim gazdama (zemuncima) za to, oni iskoriste to da bi ubili sve njihove ozbiljnije protivnike i to dostave spisak db-u koga će sve ubiti, tad kreće rešetanje po bg-u. U to vreme Ceca zaključava sve sefove menja brave itd, jer je znala da db ima brave, traži zaštitu od legije (samim tim i od zemunskog klana) on je jebe-grebe daje joj tu zaštitu, pritom istovremeno koristi prijateljstvo sa Dačićem i uspe da sačuva 80% tog što je Arkan "stekao". To je duga priča, stvarno mrzi me da kucam sve detaljno. Uglavnom, Arkan nije bio to što vi mislite, sve je to lep medijski trik. Pa jebote ljudi koji gledaju Farmu 24 sata dnevno misle da je Kristijan glavni u Beogradu, da je jači od države, a svako ko ima širi spektar informacija zna da je lik kurac, u Arkanovo vreme internet je koristio jako mali broj građana, i sloboda medija je bila misaona imenica, ne kažem da on je on bio kriminalac tipa Kristijan, jeste bio za dve tri klase veći kriminalac, ali lik je bio daleko od šefa podzemlja kako su ga predstavljali, on bukvalno nije imao delo u Srbiji, već su sve na priče da je glavni da je harao po Evropi, itd, stekao taj ugled, a pravi kriminalci su znali ko je on i za koga radi, a niko nije hteo da navuče sebi db na vrat, jer su znali da ih tolerišu sve dok puštaju Arkana da bude don. Malo više se informiši o njegovom liku i delu, pa ćeš videti da je prosto neverovatno da mu je sve išlo kako je hteo, a država ga nije dirala. Duga je ovo tema, može da se otvori nova, pa da tamo odgovaram na ta neka pitanja.

5. а ово све знаш јер радиш за дб?

6. Haha da otvaramo temu da te pitamo nesto? Lol pa nisi ti granjka, granjka je makar zanimljiva budala.

7. Ti si nezanimljiva budala. Za slucaj da nisi skapirao gornji post

8. poenta je da niko nije bio jaci od arkana u to vreme.ti kazes da je bilo jacih ali nisu smeli da idu protiv njega jer je ovaj imao db na svojoj strani, pa u tome i jeste fora, znaci niko mu nije smeo nista a kad nekom niko ne sme nista onda je taj najjaci.nista on nije bio veca marioneta od ostalih.on je imao najjace veze i to je iskoristio.ziveo je san svakog kriminalca, mogao je da radi sta hoce i da nikom ne polaze racune.toliko se osilio da je hteo da preuzme drzavnu vlast i kako je onda neko mogao da bude jaci od njega.da je bilo jacih krenuli bi na njega samo iz principa da se ne prica kako je on najjaci a nije.to sto je on bio najjaci uz pomoc db-a to nije bitno.ko mislis da je imao vecu moc od njega u srbiji u to vreme?

9. Čule trenutno ulazi u šesti kilometar posta.

10. Evo ti primer samo Zemunski klan jebeni, likovi su imali obrt milion maraka dnevno, Arkan, hm, ostavio oko 20 miliona ukupno, s' tim što je zajebao svog dobrog prijatelja za Obilić, a Obilić im je napravio najveću lovu, pritom i Ceca je zarađivala nešto od muzike.
    Eto i sam si priznao da je on DB-ovac, o čemu mi onda raspravljamo? Čovek je radio šta mu DB kaže, Legija je jebao Cecu kad je Arkan ubijen (za Legiju se zna, ko je još jebavao to je misterija za neke), toliko o tom velikom Arkanu. Čoveče bre, prisluškivan razgovor Legije i Arkana Legija se žali na Ratka Mladića, Arkan kao jebiga, šta da radim, taj fazon, alo pa da si don (kao što vi mislite) došao bi tamo jebao bi mu mamu, ali on je bio običan DB agent sa kriminalnom prošlosti. Ja ti ne sporim da je on bio inteligentan, bio je i to vrlo, znao je da ih treba slušati, ali ta propaganda da od njega nema jači ga je ubila, čovek je zadnje meseci svog života proveo baš u toj zabludi koju vi imate o njemu. Da je on taj don, postojao bi i dalje njegov klan, koji je on klan imao, koje je on mafije bio don? Beogradske? A Šljuka? A Zemunski Klan? Šijan? Čume? Da ne nabrajam dalje, pa čak i taj Kristijan ga je javno prozivao po televiziji da ga je šamarao (ako se ne varam), znaš kad bi neko mogao da priča to za pravog dona, nikad, i Kristijan i on su imali veze u DB, samo što je Kristijan nebitan igrač pa ga je prozivao, jer zna da su mu dela smešna, al' gle slučajnosti Kristijan robija za neke gluposti (recimo gluposti, svakako nisu za tolike kazne). No, da ne dužim, vidim da i dalje ne želite da prihvatite istinu, ipak mi dobro radimo svoj posao (ja trenutno pokušavam da ispravim te greške, jer nema smisla da pišamo po vašim mozgovima, ima pametnih među vama), znači DB vam je servirala priču o Arkanu bogu i batini, vi ste je progutali s' uživanjem, ja vam kažem da je to preuveličavana priča i servirana od strane DB vi odbijate sa gnušanjem. To je kao kad ti neko servira neko jelo, kaže da je to zec, ti bi da probaš zečetinu, pojedeš, bude ti lepo, onda ti kaže e zajebavao sam te to ti je pacov, ti onda počneš da se gadiš i ne prihvataš istinu, otprilike vi sad to radite. Nemojte biti zaludni, i verovati u novine, televizije, i te gradske priče, jer veeeeliki broj tih priči kreću od nas, da bi vi verovali u raznorazne gluposti, mislite svojom glavom, ako vam ta glava kaže da ja lupam, vi opet mislite svojom glavom, ali bar ubuduće nemojte da nasedate na te priče i ostalo.
    Evo vam Kristijana, obična budala, a pola naroda misli da je on sad beogradski don, ali vi sad imate internet i ostalo, pa znate da je to budalaština, ali bilo je priči na koje i sad nasedate, ali o tome za par godina, ne bih ipak da serem tamo gde ručam. Od tih priči iz prošlosti ja ne ručam, to su ručali ove ranije generacije, ja ručam od nečeg drugog, a kad bude došlo vreme bićete obavešteni od čega sam ja to ručao.

11. arkan je bio glavni do kraja 90ih, u to vreme droga u srb nijje bila toliko zastupljena-ni desetinu od toga koliko je sad, on je radio sa benzinom, cigaretama, drvima itd a zemunski klan je zaradjivao vise zato sto je radio sa drogom tek kasnije.pa luka bojevic ti je arkanov covek i znas da mu niko nije smeo nista zbog toga a posle je preuzeo zemunski klan.kad je pao milosevic i taj politicki sistem tad je i arkan zavrsio karijeru.ali od pocetka do kraja 90ih od arkana jaceg nije bilo.pa sta ako je imao podrsku db-a, svi veci kriminalci imaju podrsku policije, ko moze da radi krupan biznis, nelegalan a da ne daje procenat policiji, politicarima itd-niko.cini mi se da je i toto rina stekao zastitu tako sto je poceo da ubija za drzavu.a ti pricas kako je arkan podmetnut da bi skrenuo paznju sa pravih kriminalaca, to nema logike.razmisli malo o tome.sto je bilo potrebno da arkana postave kao najveceg kriminalca kad je kriminal bio legalan, koga su hteli da prevare sa time i zasto

12. kako vas ne mrzi da pišete tolike postove?

13. on je radio sa benzinom, cigaretama, drvima itd

Hahah, drva su objasnila.

14. i svi se baš razumete u arkana

15. kosmopolita, ove nesuglasice u vezi sa arkanom moraju da se rese
    mali ker, arkanovi ljudi su sekli sume po bosni i prodavali drva firmama

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.