U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Za.
Stec valjalo bi da za ovaj dogadjaj obrijas muda
Dobro.
evo jedno pitanje, kako ovaj autor može da strpa gif za avatar?
http://vukajlija.com/recnik/autori/285190
kako da ti kažem...
možeš i ti
ne mogu ja, treba neki orden
zato sto je imao taj avatar pre nego sto je kajzen uveo ordenje i sranja
ne bih ja ni stavio gif za avatar, nego mi čudno ovo, valjda je on imao tu lisicu pre nego što je vlasnik sajta promenio pravila, a on opet nije sklanjao lisicu
ma kad te ja dohvatim propisaces mleko majcino,jesi cuo bre a
ahahhahahhahaha
ali u isto vreme smo postavili ista mišljenja
isto razmišljamo, bukvalno smo isti
da li ti je to privilegija ili čast, @korisnik ollanik, pitam tebe ja sada
jel mogu da vratim robu u radnju i tražim pare bez nekog konkretnog razloga u prvih nedelju dana
ponesi fiskalni račun
ne moraju da prihvate robu, al su mi izašli u susret, hvala im
imas 7 dana da menjas robu,trazis povracaj sredstava.bez nekog posebnog razloga.ako je nisi razjebao.misleci na robu
ne bih se ja zakleo u to, znam da može u prvih 14 dana da se zameni roba kupljena preko interneta, ali za robu koju si uzeo u radnji nisu obavezni da ti vrate pare
ako nisi ostetio robu,sve je ok sa njom,pise se nalog za povrat kinte,mozda treba licna i to je to.
meni skidali najjaci gif vjerica radeta gif jer je ubijao cet sada nmg da ga nadjem ojj tugo
koja mi je najbolja ruta kolima iz beograda do novog sada
Autoputem