Разноразно питање

1. Stec valjalo bi da za ovaj dogadjaj obrijas muda

2. evo jedno pitanje, kako ovaj autor može da strpa gif za avatar?
    http://vukajlija.com/recnik/autori/285190

3. kako da ti kažem...

možeš i ti

4. ne mogu ja, treba neki orden

5. zato sto je imao taj avatar pre nego sto je kajzen uveo ordenje i sranja

6. ne bih ja ni stavio gif za avatar, nego mi čudno ovo, valjda je on imao tu lisicu pre nego što je vlasnik sajta promenio pravila, a on opet nije sklanjao lisicu

7. ma kad te ja dohvatim propisaces mleko majcino,jesi cuo bre a

8. ahahhahahhahaha
    ali u isto vreme smo postavili ista mišljenja
    isto razmišljamo, bukvalno smo isti

9. da li ti je to privilegija ili čast, @korisnik ollanik, pitam tebe ja sada

10. jel mogu da vratim robu u radnju i tražim pare bez nekog konkretnog razloga u prvih nedelju dana

11. ponesi fiskalni račun

12. ne moraju da prihvate robu, al su mi izašli u susret, hvala im

13. imas 7 dana da menjas robu,trazis povracaj sredstava.bez nekog posebnog razloga.ako je nisi razjebao.misleci na robu

14. ne bih se ja zakleo u to, znam da može u prvih 14 dana da se zameni roba kupljena preko interneta, ali za robu koju si uzeo u radnji nisu obavezni da ti vrate pare

15. ako nisi ostetio robu,sve je ok sa njom,pise se nalog za povrat kinte,mozda treba licna i to je to.

16. meni skidali najjaci gif vjerica radeta gif jer je ubijao cet sada nmg da ga nadjem ojj tugo

17. koja mi je najbolja ruta kolima iz beograda do novog sada

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.