Разноразно питање

1. a, da, ovo preko karlowaca što mi pokazuje je onaj gowno put što nonstop rade na njemu nešto

zaboravite na owo pitanje

2. Стеван

Preko Maradika xD

pa da jebote

tako ćemo

3. Ponesi dvanaesticu, okasti, ako te zajebava dizna

Ово је цитат из дефиниције којој не могу да се сетим тачног наслова, а знам да је од аутора ''Voja''- ако није променио име. Пошто од гугла нема помоћи, а претрага на Вукајлији је полупана, јел може неко ко се разуме мало боље да ми нађе дефиницију, осим ако није обрисана?

4. да ли било нам је боље када било нам је горе?
    живот није лак и треба имати воље

5. Moze neko dobjasni kako se porucuje sa aliexpressa?
    Registruje se i to, ali kako placam?

6. Moze neko dobjasni kako se porucuje sa aliexpressa?
    Registruje se i to, ali kako placam?

Povezes karticu sa nalogom, i prilikom kupovine banka konvertuje to po kursu u € ili $ i plati tamo. Naravno, kartica mora da poseduje mogucnost internet placanja.

7. Da li bi neko mogao objasniti koje su posledice toga sto je necija stitna zlezda mala za neciju konstituciju?

8. како да повратим дупли на фејсу, тражи ми неки документ да сликам. контам да не би прошло ако бих негде узео слику личне и фотошопирао шоми :Д

9. prolazi to glat

kačili likovi printove gde su fotošopirali u ličnu imena tipa Te Iznabadam, Pe Ki i tako to

10. папет оћеш ми помоћи или ћеш покушати да ме нападнеш сад кад мислиш да сам немоћан, а поприлично сам моћан ако изузмем дупли на фејсу

11. kačili likovi printove gde su fotošopirali u ličnu imena tipa Te Iznabadam, Pe Ki i tako to

Ko jos sebe naziva Tako To ;)

12. Gospodja se zvalo Tako Nesto

13. чекај рађ то не гледају људи, конкретно наши из фејса, него неки софтвер проверава неке параметре документа, шта

14. da brt, prolaze svakakva imena, fotošopiraj
    uostalom stavi da si cigan

15. колико сам вам недостајао од 23 до 23,7
    нисам вичан суптилнијем фотошопу, знам оно најосновније фазон
    цимам се да ми не сјебу профил ако не буде добар фотошоп, ај ти

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.