Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
To, Rasni, ne zna on sta je humanitarna pomoc. Vidis da mu je i na avataru ratni profiter.
Pa puca mi kuratz da se ja navikavam na debilka.
Spemujerš - banovan si. Prilagodi se
Koju šunku volite?
A sad je on kao neki bog ovde, a zanimljiv je samo sebi i psetu88.
Sudžuk samo
stišnjenu karneksovu
Je l' ste vi maloumni? Sad ću zvučati kao Reme, al' vukajlija je bila nešto pre 5 godina, tad se Rasni ne bi tolerisao, sad ga lepo pustite da radi šta hoće, jer je mlada nada. Da ste išta valjali ne bi usrali tu istu vukajliju, tako da neki bolje da se ne uključuju u raspravu i govore kako je vukajlija "nešto", ona je otišla u kurac pre četri godine, a Rasni se registrovao pre dve, tako da nije Rasni kriv, mi smo krivi, mi smo govna.
Još nismo rešili ovo za teme. Ja sutra otvaram temu za Radovana, boli me kurac nije debilna a bas je aktuelna, politicka. Presuda mu je 24.
čule, pozdravi tatu ;-)
Ja otvaram temu za Radovana.
Ćale sad juri neke pravnice, a nisi pravnica koliko znam, tako da jegiba.
;-(
Jel znate vi koliko ja dobro jebem, e?
skinuo sam neku hororcinu SOMA 10 giga RG mehanik verzija https://kat.cr/soma-2015-r-g-mechanics-t12106544.html
i sad otvorim i pocrni ekran i zavrti se mis kursor i kad kliknem(bilo gde) standarndno ono not responding na sedmici(win7) pa stisnem close
jel moze da se koriguje instalacijom petcha nekog ili jel zna neko sta da radim
je l valja neko tapete ovde?
србендо издркај само, проћи ће
Ja christine ljubavi moja.
Dodaj me na fb.
Uradicu tapete sa tvojim slikama.
ne zajebavaj
Ja BIH TEE VALJAO CHRISTINE
(kapiras me tebreks, "bih tee (ti) valjao", kao valjao bih ti, ali bih te u isto vreme valjao eeeeeeeee)