Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ostao si bez argumenata jebeno.
Necu ja da jedem govna vise kad se vama digne kurac da vredjate po sajtu zato sto vam se nije oprasila krmaca ili riknulo nesto na autu. Ne vredjam vise ali mogu da se kvalitetno objasnim.
dobio si odban sa pričom da umeš da se ponašaš, to kad si od mene tražio odban sa javiovog duplog... i šta sad? tražiš ban?
Ovaj mene vredja i naziva degenerikom, a ja mu fino pisem, sta treba da ga kuliram?
Zilion puta su za mene napisali da sam daun, degen, kreten, pisali ugini više itd itd.
Ja ne koristim nista ruzno, samo se objasnjavam sa vama.
Zamislite me kao predstavnika glupih tema.
Branim cast i banovanih, toma mi je vec dala punomoc da se obracam u njeno ime.
ahahahaha
I nisam odma usao ja javiov nalog. Nego sam kukao preko jedno 20 posrednika. Od ostalih naloga su ostali jedino cokulin i javiov originalni nalog, ali na ta 2 nikada ne bih ušao.
ne znam o čemu se radi i neću pročitati prošlu stranu, ali uvek podrška za autor rasni
Ajde da resimo ovo za teme bas me zanima. Mislim nisam otvorio ni jednu temu 10 dana a vec sam smislio 4 odlicne.
Treba da se uvede mesecni limit od 15 tema i ako ti je 10 glupih dobijas ban 5 dana.
ne znam o čemu se radi i neću pročitati prošlu stranu, ali uvek podrška za autor rasni
Evo vidite skuplja se armija vitezova beba tema. XD
I da ja godinama ucim moderatore sta je definicija spema ali ne kogu da nauce pa to ti je. Spem je ono sto ti stevco, partizanka i ostali radite po komentarima. Ponavljanje istih gluposti. Ja brate otvorim 1 temu, svaki psot se razlikuje i to je spem.
RASNI JA SAM BOHOR MENI NE TREBAJU ARGUMENTI A KO SI TI?
nema šanse, rasni. a ti posrednici su baš izginuli boreći se za tebe...
Brt ti si lik koji pise postove o raznim bajalicama, o bmwu, o kladionici, seres o fudbalu i kosarci a nemac si pojma realno.
I jos nisi ispunio obecanje za onaj odabrani poster. Eto!
Rasni + i omiljeno. Samo tako nastavi.
nema šanse, rasni. a ti posrednici su baš izginuli boreći se za tebe...
Baron ti je poslao pvt a ti si odgovorila reci pederu malom da mi se vise ne obraća.
Haha, ja te tako nekako i zamišljam. Tačnije...
Ovako nekako!
Ajde da resimo ovo za teme da ne pisemo gluposti nego da ima rezultat ova prepiska stalo mi je.
Ja sam vas govnom zajebao toliko da trebate na avatar vukajlije da me stavite.
Ja sam previse zaglibio u ovu sektu jebenu, a nevino sam usao samo zbog teme kladionica, tako da mi neke stvari dizu pritisak i necu da trpim
i baronu i lukcu. kojih još 18 posrednika?
Rasni ti si degener prijatelju šta ti sudiš o fudbalu i košarci.
Da, na tu temu sa govnetom sam i drkao par puta.
Edit: Cara je
Lozis se boksere preterano. Ja samo kazem ono sto mislim. Ako se do sad niste navikli na mene ko vam je kriv.