Разноразно питање

1. Chule37
    Kristina, zovi bilo kog majstora, ako ličiš na nešto sigurno ćeš dobiti jeftiniju cenu.

Kakav pičkopaćenik haha
    Ne care, ti meni platiš uslugu a ja za moje pare jebem koga hoću

2. a realno to je shovinizam sto je chule rekao

3. Bohore, molerajem se ne bave momci od 20 godina, već čičice, naplatiće ti jeftinije i pričati u kafani da te jebo.

4. Nisam merila, ali malo ima, desetak kvadrata.
    I.. ja ne prevodim.. o.0

5. Naravno da se bave dvadesetogodišnjaci

6. Cek ti oces da ti neko za 10 kvadrata spusti pola evra po kvadratu. Znaci oces 5 evra damustedis na coveku kome bi inace dala 20 evra.

7. Neeee, rekla sam evro i po, bemmusunce

8. Ali platila bih fazon i 5 ali da mi uradi valjano

9. Da ne bude ko da sam sama lepila

10. au, rasni, dok nisi napisao ovo, meni u glavi bilo: "pa dobro, 150 evra umesto 200, nije mala para"

pa to jedan zid

11. Cekaj 10 kvadrata puta 2 je 20 evra.
    A ti oces coveku da das 15 evra.

12. u mom kraju ne trujemo kerove,gotivimo ih,zivimo u harmoniji sa njima,dok u tvom kraju jedan ker ujede jednu osobu i odmah krece masovno trovanje svih kerova

13. 5 po m2, ne ukupno*

14. 10 kvadrata? Šta je to? Dva zida?

15. Daj nadji nekog za 70 dinara da odradi ovo.

16. I to je pola h posla sa mojim materijalom i povrsina je pristupacna, ne zajebavate.

17. mogu li da ti predložim travertino tehniku ako oćeš da izgleda skuplje

to je bolja varijanta od tapete jer je skuplja, a moj drugar je radi, pa će više para zaraditi

izguglaj travertino

18. Christine

I to je pola h posla

najgori gazda alert

"šta je to tebi, pola sata posla, siguran sam da bi neko to odradio i za triput manje para, tako da, budi zahvalan što te plaćam"

19. Divna sam sa majstorima i postujem rad!
    Ali nisam htela za ruke da dam vise no za materijal, no 40% max, upucaj me!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.