U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
cuo sam da neke komponente moga racunara mogu sadrzati zlato u malim kolicinima, ima li tu para
има, кад сакупиш још једно две хиљаде твојих рачунара.
Znam lika sto kupuje te ploce od kompova sto imaju malo zlata ili pozlate. Posle planira nekim hemijskim procesom da odvoji to zlato, pa da ga proda
Da li je neko koristio PayPal?
Rađard to znam sig
Prodaje svoju muziku preko toga
Ja sam koristio za kupovinu, za prodaju jok
Kako si uplaćivao novac na PayPal?
Koristim paypal baš dosta. Šta te zanima?
Nisam nikad uplaćivao pare direktno na PayPal, zapravo, ne znam ni dal to može uopšte. Ja ga koristim tako što sam povezao kreditnu karticu (Visa internet iz Inteze) sa PayPal nalogom i onda on pri kupovini skida pare sa nje i prosleđuje gde treba.
PostNet uplate, da li rade vikendom?
pls
Rade ako stignes da podignes do 13h rade subotom poste.
Kad ti uplate, nek ti oni posalju br, da ne cekas sistemsku poruku, ume i po pola sata da kasni.
Ma nista brt opusteno
hvala
poz ljudi
zna li neko koji je žiro račun i poziv na broj za uplatu kazne za saobraćajni prekršaj, ne piše mi u rešenju?
ne zapravo sam dobio primer jebene uplatnice al sam ga ćušnuo negde kad sam dobio koverat smao sam ono govno gde piše kazna kolka je izvadio ooo jebem me glupog i neorganizovanog.
slobodno me isprozivajte idem sa vuke opet neću dolaziti nekih 6 meseci poyy
de si kure jebem te, nedostajao si :)
hahah de si armine, jebo te nolan u dupe :)
šta se radi ovde, rasni i dalje kenja po stripovima, dižu se revolucije padaju vlade moderatora i to?
unormalio se forum, bar po mom ukusu, al u sustini duvamo kurac standardno