Разноразно питање

1. Sećam se kad smo skajpovali nas 20 iz kafane Pajo Dačak se ne pomera ko Gif neki jebemti axaxaxaxa

2. Stecan picka nije htio se prikazati!

3. kako se niko nije setio da skajpuje dok je bilo zena na forumu
    sta ste radili vas 20 muskaraca i koliko je neprijatno to bilo

4. Bilo je nesto i zena na cetu tad!

5. Ja jesam u tajničetu onom banuo jednom, ne sećam se ko je bio sem boksera i lemaje.

A anegdota sa kajtezom (TO VAM JE PAJO DAČAK DAJTE MAČKU AJAO), i nekom japankom na omegle-u, kad je kretala u školu a on uzeo i drkao te se ona vratila i drkala sahaahahshh.

6. A anegdota sa kajtezom (TO VAM JE PAJO DAČAK DAJTE MAČKU AJAO), i nekom japankom na omegle-u, kad je kretala u školu a on uzeo i drkao te se ona vratila i drkala sahaahahshh.

https://cdn.meme.am/instances/400x/46719249.jpg

7. radmilo objasni makar ovo u zagradi brate hahahahah

8. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3203#post_3528232

Haha, a Stecana baš ne znamo ko je, još od fantasynove kad ga usralo.

ĐE JE NOVA SEZONSKA STECANE? HA HA

9. било је јако зајебавање радио мораве кад смо звали ех

10. и та кладионица што сам организово је опустошила форум отишло све што ваља у бан само митке добио 3 одабране и онда ме цимао да му одабирам неку патетику одвратну

11. Sta li radi Nebojsa iz Moskve?!

12. Izmislio sam ovo gore, pomešao sam kajteza sa kbo-om :D

13. Dakle kbo je drkao sa japanskom učenicom, a i nije to baš anegdota. A nije ni sa četa jbg.

14. Axaxaxa Coa nije Pajo jebo te dan axaxaxa

15. da jebote ti si bio moderator hahaha zaboravio sam to

steta uglavnom sto je cet umro dobra stvar bila

16. Dadada, kbo, samo me mrzi da prepravljam sad, eno pisao sam ispod :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.