Разноразно питање

1. небојше из москве нема одавно, или је умро или сконтао да неће јебати водитељку са онаквим приступом

2. sad me i podseti dionisijo na ovoj drugoj temi sto sam se povukao sa sajta bio, kad je morderisalo drustvo sa komentara

3. KBO lola ga izvadio i Japankica malena propustila prva 2 časa

4. Kbo bog najveći.

+1

5. Crno

sad me i podseti dionisijo na ovoj drugoj temi sto sam se povukao sa sajta bio, kad je morderisalo drustvo sa komentara

Џони отерао са сајта лика који је отворио тему КК Партизан, животе врећо гована.

6. I posle mu promenio uvodni post, jer jebiga, ne može da ubaci svoj, da vrati vreme, al kao modulator da mu edituje post.

7. Jednog otvarača kk teme oterao, drugog proganjao i umalo oterao, ko je vučićev plaćenik džoni je

8. Koliko košta pasoš da se izvadi?
    Mislim da je nova lična karta. Plastična ona

9. solidno zakasnela reakcija s moje strane

10. Kakav je ovo kezual dnevnik na prvom riba stoji, pravi neke sale, zavrsava se ukljucenjem u koncert partibrejkersa otkad je ovo ovako nisam gledao ne pamtim

11. Crno najverovatnije se gledao onaj Kulturni dnevnik koji ide posle trećeg dnevnika.

12. Hvala autorima Ciklon i Radjard.

13. E, koja bese fora sa kupovinom kompa iz mađarske sa sve garancijom i da bude nesto dosta jeftinije, cini mi se da je yeahbatch tako kupio?

14. Kupujem prodajem pogledaj imas tamo tu tehniku

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.