E da i jebeni sljam sto protestvuje protiv smena na rtv, po mojim informacijama smenio,ih je upravni odbor koji ih je i postavio, a da nije to jebena situacija svakako se sa promenom jebenog vlasnika menja i jebeni menadzment
Ћале ми ради у РТВ, каже- протесте су дигли ови из БГа јер су, овај пут, кадровске промене дошле и до њих, почело и њима да гори под фотељама откако је дошао СНС па се тек сад сетили да продрмају народ. Што не значи да не треба, само ето да се напомене да им је дуго требало да се сете
Pa nije niko stručnjak jebeni, nego u svom tom pljuvanju tupavog naroda koji samo bezrazložno jede govna po netu i sere po sistemu, koje je opravdano donekle, da se razumemo, jer su naši ljudi stoka jebena, toliko nekad preteraš i zanemariš neke situacije (ili ne znaš za njih ili ih ignorišeš) samo kako bi dokazao da je narod veća stoka nego što jeste, za čim realno nema potrebe, svi smo svesni da smo teška govna i pičke najgore koje samo laju kao male džukele iz ograđenog dvorišta. Zato si postao kontrajedač govana.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Armine boli me i lično pogađa tvoje nerazumevanje u stvari. Mislio sam da ćeš jebati forum nakon 7 meseci
koje jebeno nerazumevanje sta sam pogresno napisao u ovom postu i onom na prosloj strani?
Moram ovde da se izjedam kad je u pitanju politika jer mi se smuci s vremena na vreme od govana, a nisam lud da tu pricu unosim u rl pa eto ovde jbg
jel podmicivao neko na egzitu redare? :D
mnogo braca 4k samo prodigy da bi ispratio
da, samo moraš da paziš koga ćeš da podmitiš kako bi ušao na EXIT festival
ima dosta volontera među redarima, a oni će ponuđen novac razumeti kao uvredu, pa im bolje ponudi radno volontersko mesto negde kod sebe u firmi
http://image.prntscr.com/image/e2bf1122884f4627bedc29d44e311b7d.png
idemo još jednom
Ћале ми ради у РТВ, каже- протесте су дигли ови из БГа јер су, овај пут, кадровске промене дошле и до њих, почело и њима да гори под фотељама откако је дошао СНС па се тек сад сетили да продрмају народ. Што не значи да не треба, само ето да се напомене да им је дуго требало да се сете
Svi ćemo na kraju da pomremo...
Sve to neko gore gleda
nadam se ako naidjem na volontera da ce to biti firexi
on ce me pustiti sig
Arminže, stvarno deluješ kao kontra-jedač govana s neta koji nonstop bleji kotkuće i ne zna ni da mu komšija bohor jebe sestru.
Imao sam ja jednu priču o cenzuri na najvišem nivou, solidno kimdžongunisanje, al' ne bih baš ovde.
ponecu na kartonu vukajlija natpis kao na aerodromu kad docekuju znace firex
Ok onda bataljujem politiku ovde da se ne brukam pred strucnjacima velikim
Oteraste čoveka, zamreće forum načisto
blek stig pojeba
podrzavam svako omalovazavanje armin van buren i generalno svih vukajlijasa za to kako su jadni da se zbijaju sale i uvrede itc..
Budimo ljudi iako smo Srbi
Pa nije niko stručnjak jebeni, nego u svom tom pljuvanju tupavog naroda koji samo bezrazložno jede govna po netu i sere po sistemu, koje je opravdano donekle, da se razumemo, jer su naši ljudi stoka jebena, toliko nekad preteraš i zanemariš neke situacije (ili ne znaš za njih ili ih ignorišeš) samo kako bi dokazao da je narod veća stoka nego što jeste, za čim realno nema potrebe, svi smo svesni da smo teška govna i pičke najgore koje samo laju kao male džukele iz ograđenog dvorišta. Zato si postao kontrajedač govana.
Inače coa je prodao nalog na vukajliji looooooooool
Ma coa zavrsili smo tu pricu, a ti si obecao glas i ispalio tvoje rec ne vredi pisljiva boba!
Blek stig burazeru proslo je daun vreme vukajlije 2010. Fazon, moji su pobedili na izborima, igras kako ja sviram ok? Poceo da me drka iz cista mira
Boh mi se naljutio jer mu pljujem daun drzavni posao haha evo izvinjavam se ne volim kad se svadjamo bebo:(