Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Јел знате неке станове који се издају за нову годину? Где бих то могао да нађем?
Тришина понуда стоји. Три средњошколке, не две. Нећемо вас тући. Једна не мора да буде пијана.
na šta vam liči donji desni deo ove reklame za niveu?
Na kolena?
Na donji desni ugao zaobljenog pravougaonika, što?
Ovo me interesuje. Film "South Park: Bigger, Longer & Uncut", je koštao 21 milion dolara i traje 82 minuta. Ono što me interesuje je, na šta su jebote pošle tolike pare? Ketering? Plate ovima što daju glasove u crtanom? Režiseru? Producentu? Scenaristima? Onome malome što kuva kafu? Kome i štome?
Pitam zato što ne mogu ni da pretpostavim na šta su se mogle potrošit tolike pare, a nije bitan Saut park crtani, nego svaki crtani film čiji budžet je koštao nekoliko miliona dolara, pa ako ima ko da mi objasni kako i zašto bio bih mu vrlo zahvalan.
Морали су да купе Штедлерове бојице, а не оне са п'јаце распале, а то кошта.
Možda su orkupljivali fore, tipa, fora o crncima, milion dolara, fora o hipijima, sto iljada, foru o džindžerima dobiješ gratis uz foru o Francuzima i to.
Није, него по 3,4 милиона онима што се серу по њима да их не туже, по милион гласовима, монтажа, продукција и ето...
Са милионом по пет долара бришу гузицу док кењају у току работе.
E, ajmo da skupimo pare i rečemo Metu i Treju da snime jednu emisiju o moderatorima.
Meśa mislim da su te pare potrošene na proseravanje kao što u celom ovom potrošačkom društvu pare idu na PROSERAVANJE. To je to, inače sam po struci ekonomista pa se razumem u te stvari.
- Plate za scenariste, režisere, animatore, itd...
- Muzika: Pevači, tekstopisaci, itd...
- Glumci koji su pozajmljivali glasove (Džorž Kluni je sam uzeo bar milionče)
- 18 meseci snimanja
- Promocija filma
- Računi za struju. (:)
- Hrana i piće
- itd, itd...
Prvi deo Šreka, koji je snimljen 2 godine nakon Saut parka je imao budžet od 60 miliona.
Jeste da se ova dva filma ne mogu porediti po kvalitetu, ali uktarko, shvatate priču...
Pa i ja sam nešto mislio da je proseravanje posrijedi, jer nikako ne mogu da dokučim na šta odu tolike pare, na specijalne efekte, jes kurac, to je samo glupi crtani, najobičnija animacija, a cifra posebno čudi jer u današnje vrijeme moš da skineš internet program i sam napraviš crtani koji će trajat truplo više od ovoga od 20 miliona a koji će koštat ravno 0 (slovima: nula) dolara, ako se ne računa internet, koji ionako koristiš.
Zasto je ukinuta pretraga definicija? :S Mislim,ona stara...ova je golo govno...
http://vukajlija.com/forum/teme/32960-sve-baguje?strana=9#post_1751438
Koji lol....zasto ovaj sajt postaje govno? Nije pitanje upuceno citaocima teme, vec naglas razmisljam... Hvala na odgovoru.
Zašto postaje govno?
To on i pita.
Ja njega pitam, zašto misli da postaje govno?
Може ли неки ктитор или мод да ми ископира Роцкангелину дефиницију Сексалити 2 са све коментарима? Може и овде, али боље на ПВТ пошто контам да има много коментара, свеједно ми је у суштини. Не стигох да је ухватим док је била жива, јбг.
Бачите овде дефку, оћу и ја да видим лолол